Živi na polno in čisto po svoje- Smart Koala

0

Danes navdušeno predstavljamo lajfstajl trgovinico SMART KOALA, ki je nastala skozi dolgoletne izkušnje in navdih Ane Peskar, samosvoje mamice in podjetnice, ki jo v življenju vodijo igrivost, doživetja, povezovanje, avtentičnost in svoboda.

V mnogih letih vodenja doživljajskih team buildingov, avanturističnih potepanj po svetu, soustvarjanja projektov kot so SIME, SVEDRI & MALI FEDRI, GOZDNI ODDELEK, Središče za naravno učenje SAMOROG, je čisto od blizu opazovala človeško naravo – kako se učimo, kaj nas vse drajva, po čem hrepenimo, kje se zatikamo in na kaj smo pozabili.

Tako SIMPL je.

  • Jasnost, stik, upočasnjevanje.
  • Moč igrivosti, radovednosti in izkustvenega učenja.
  • Zaupanje sebi in vase.
  • Gibanje in ustvarjalnost.
  • Svoboda biti, se izražati, navdihovati.

In potem je nastala SMART KOALA, spletna trgovina in prostor, ki te spomni, znova in znova, da lahko živiš na polno in čisto po svoje in da so izkušnje vedno najboljši učitelj.

V trgovinici so zbrane butične blagovne znamke z lepimi zgodbami in čudovitimi, odgovornimi ljudmi, ki stojijo za njimi.

Začelo se je z WAVE HAWAII PONČOTI za odrasle in otroke, ki so še danes no. 1 Koalin sinonim za pustolovščine, naravo, mir ter sproščen in pozitiven odnos do življenja.

Obožujejo jih outdoorovci, surferji, kajterji, suparji, avtodomarji, kampisti, popotniki, družince in vsi, ki imajo radi lepo, udobno, dizajnersko in trajnostno. Tudi za doma.

WAVE HAWAII PONČOTI za odrasle in otroke, obožuje jih tudi KZM ekipa


Za mamice so dodali HARAMAKIJE, ki so v času menstruacije, nosečnosti, dojenja, v hladnejših mesecih ali pa kar vsak dan en tak topel, varen objem. Preprost trak iz organskega bombaža ti greje in ščiti ledvice, križ, rodila, te osredišči in pocrklja, bolj drzne pa jih lahko nosite kot trendovski modni dodatek.

Haramiki, Smart Koala

Potem je prišel nabor drugačnih, didaktičnih, izkustvenih iger in igrač, kjer je fokus na izkušnji, učenju, prisotnosti, ustvarjalnosti in samostojnosti.

Odražajo navdih, ki ga je Ani pustilo raziskovanje Montessori, gozdne, svobodne in Samorogove pedagogike, izkušnja, da že majhnim otrokom danes uhajajo prisotnost, pozornost in stik ter »reality check«, da jih v življenje pospremljamo zares predvsem z zgledom.

Med širokim naborom dobrih idej boste med drugim našli:

  • DIY INŽENIRSKE KOMPLETE
Smart Koala, DIY inženirski kompleti
  • KONSTRUKCIJSKE SESTAVLJANKE za krepitev pozornosti
Smart Koala, konstrukcijske sestavljanke
  • LESENE IGRAČE ZA URJENJE PRSTKOV IN MOŽGANOV
Smart Koala, lesene igrače
Smart Koala, lesene igrače
  • DIDAKTIČNE DRUŽABNE IGRE, ki povežejo družino, otroci pa še vejo ne, da se zraven tudi učijo
Smart Koala, didaktične družabne igre
  • unikatne sestavljanke, izdelke za na pustolovščine, outdoor igrala in še in še.

V trgovinico ves čas dodajajo nove izdelke, tudi za dom, potepanja in dobro počutje. Izbor je premišljen, nič zaletav in odraža Anin odnos do sveta. Brez perfekcionizma, brez dokazovanja, brez pretiravanja.

Smart Koala ne želi biti zgolj spletna trgovinica z izbranimi trajnostnimi in dizajnerskimi blagovnimi znamkami izdelkov za družine, avanturiste, športnike, kreativce. Smart koala želi biti predvsem NAVDIH.

Zato se prijavi na novičke na www.smartkoala.si in jo spremljaj na socialnih omrežjih, kjer navdih za samosvoj lajfstajl, potepanja in igro deli z vsemi, ki si upate živeti na polno in čisto po svoje.

Ana z družino, smartkoala.si