Živali v naši dnevni sobi ali kaj nam je popestrilo karanteno ta vikend!

1
Virtualni obiski na vrtu so seveda dobrodošli

Če nas spremljate na našem Instagramu, potem veste da smo si ta vikend  življenje v karanteni popestrili z noro 3D animacijo živali, ki vas in vaše otroke obiščejo kar na vrtu ali v dnevni sobi! Vse kar potrebujete je pametni telefon.

Kako do živalic? Iz vašega pametnega telefona (iphone ali android) v Google vtipkate angleško ime ime živali in nato pritisnite “view in 3D” – prikaži v 3D.

Vtipkajte angleško ime živali v Google in kliknite view in 3D

 

Telefon vam prikaže  vašo kamero in že 30 sekund kasneje imate v vaši hiši tigra ali pando! Z njimi lahko otroke fotografirate ali posnamete video. Za video gumb za fotkanje držite toliko časa, kolikor dolg video želite. Sledilci so nam sporočili, da nekateri telefonu ne omogočajo fotografiranja 🙁 na iphonih in večini androidih je uspelo!

V vaši dnevni sobi se bo po praih sekundah prikazala…

Poskusili smo tudi leva, medveda, morskega psa, pingvina, konja, ponija, hobotnico in geparda in drugo. Veliko zabave tudi vam!

Pričarajte tudi:

Lion
Tiger
Cheetah
Shark
Hedgehog
Duck
Emperor penguin
Wolf
Angler fish
Goat
Rottweiler
Snakes
Eagle
Brown bear
Alligator
Horse
Shetland pony
Macaw
Pug
Turtle
Cat
Octopus
Dog
Golden Retriever

Idejo smo dobile od prijateljice Ane, ki že več kot eno leto živi v Indiji, kjer so pred kratkim uvedli izredno strogo karanteno. Ana je bolj znana kot Art of Pile in jo lahko spremljate tudi na Instagramu. Hvala Ana!