Zakaj si v prvih letih zimovanja mulcev opremo najraje izposodimo?

3

Že planirate družinski smučarski dan, mogoče vikend ali tedenski oddih? Najverjetneje je eno vaših ključnih vprašanj, s katerim si belite glavo, kaj boste to leto z opremo. Vsaj mi si. Smučarski termin je izbran, apartma rezerviran, sonce naročeno…otrok pa minimalno 10 cm višji in 5 kg težji od lanskega leta. Da ne govorimo, da je nekaj številk obutve kar preskočil:) Torej – kupiti ali si izposoditi?

Če je vaš mulc še začetnik smučar, vsekakor priporočamo najem opreme. Otroci res hitro rastejo, nakup dobre in kakovostne opreme pa nanese kar nekaj denarja. Dajte otroku nekaj časa, tudi, da se prepričate, da mu je šport všeč do te mere, da bodo tudi naslednja leta z veseljem preživel na snegu. In da se ne bo mogoče drugo leto premislil ter zamenjal smuči za deskanje na snegu:)

V Hervisu želijo vsem mulcem omogočiti nepozabna smučarska doživetja, zato ponujajo ugoden najem smuči vrhunskih znamk. Klik na gumb! .

Mi se že veselimo smučarskih užitkov!
Mi se že veselimo smučarskih užitkov!
6 razlogov, zakaj je izposoja zimske opreme priporočljiva?

 

 1. Na snegu ponavadi preživimo le nekaj dni v letu ali občasno med vikendi.
 2. Pri najemu opreme boste zagotovo vedeli, da bo le ta otroku ustrezala glede velikosti, bo redno vzdrževana ter zadnjih trendov.
 3. Ne veste, katere smuči so najbolj primerne za vašega otroka? Z najemom lahko varno preizkusite več možnosti in se za varen nakup odločite potem, ko vidite kaj otroku najbolj ustreza.
 4. Najem opreme je denarnici prijazen in tako lahko s prihrankom raje kupite kvaliteten kos opreme, ki ga otrok želi imeti zase (npr. čelada ali smučarska očala).
 5. Opremo lahko najamete za različno dolgo obdobje. Pri Hervisu ponujajo najem od enega dneva do najema za celo sezono (največ 6 mesecev)! Hitra kalkulacija – najem otroških smuči pri Hervisu za celo sezono stane le 59.99 eur! S tem, da boste imeli odlično servisirane smuči ter pravilno nastavljene vezi. Če boste pohiteli z izposojo, pa boste otrokom zagotovili tudi čisto nove smuči!
 6. Če boste najemali prvih par let, bodo otroci smučali vedno z novimi smučkami🙂
In kako poteka najem opreme?

Opremo si seveda lahko izposodite na ali v samem kraju smučanja, kamor se odpravljate, vendar je to ponavadi dražja opcija. Veliko ugodnejša (ter preverjeno najugodnejša) pa je najem v trgovini Hervis. Obiščite katerokoli poslovalnico Hervisa v Sloveniji, obrnite se na njihove prodajalce ter se na samem mestu dogovorite za najem. Seveda ne pozabite s seboj vzeti svojega mulca, da ne bo prikrajšan za veselje pri izbiri.

Klik za več informacij o izposoji v trgovini Hervis
Klik za več informacij o izposoji v trgovini Hervis

Če še nimate še ideje, kam bi šli na smučanje, obvezno preberite prispevek:

In seveda obilo užitkov ter varnosti pri smuki. Da le ujamete mulce, ko bodo drveli po snežnih strminah:)

Objavo je podprlo podjetje Hervis, Šport in moda d.o.o. Hvala za zaupanje, saj nam na ta način omogočajo, da si deloma pokrivamo stroške med odkrivanjem in raziskovanjem vedno nove poti z našimi mulci in mulkami. 

3 KOMENTARJI

  • Miro lepo pozdravljeni,

   prav imate, članek je podprlo podjetje Hervis, ki nam s tem vsaj malo pomaga kreirati vsebine še naprej. Vendar članka ne bi napisale, če se ne bi z napisanim strinjale. Lahko vam iz prve roke povem, sedaj, ko sem se vrnila iz smučanja v Avstriji, da se ne bi mogla bolje odločiti kot rentati opreme. Namreč naš mulc še ni smučal, nismo vedeli ali mu bo všeč, prihranjeno mi je bilo predpraznično letanje po trgovinah in nepotreben stres ter strošek, imel je servisirano opremo, kvalitetnih znamk in za dobrih 30eur sem mu za 3 dni priskrbela skoraj nove pancarje, super smuč, primerne za njegovo znanje, starost in težo in čelado. To pa ni slabo, kajne? Zdaj, ko vem, da mu je smučanje všeč, bomo pancarje in čelado kupili, smuči pa nameravamo še naprej rentati naslednjo sezono, saj se nam kalkulacija z nekajdnevnim smučanjem na leto vsekakor splača:) Pa še ne vemo s kakšnim tempom bo rasel.

   Vsekakor upamo, da nas boste še naprej brali. LP, Iva in ekipa KZM

   • zdravo
    vesel sem, da ste imeli srečo, da je vaš mulc skočil v mrzlem vremenu prvič v težke čevlje, si nadel še težje smuči, privolil, da bo nosil še čelado, očala in verjetno stopil v skupino tujih otrok pred tujega učitelja. vsi vemo, da tako lahko pri teh stvareh pač ne gre. vsaj v večini. strinjam se, da je potrebno otroku vsako leto zamenjati opremo, ni pa to noben ‘big deal’ in tudi rentanje je po prvi sezoni otroka na snegu smiselno.
    kar pa se tiče prvega stika s smučanjem pa v razmislek: smuči in smučarska oprema so otrorokove zelo osebne igrače in hkrati velika motivacija pri prvih korakih na smučeh. zato je še kako pomembno, da preden otroka pošljemo v ‘boj’ z belimi strminami že prej, doma pregledamo in poizkusimo opremo najprej na toplem. lahko je to tudi izdelava papirnatih oz. kartonastih smuči, ki bodo otroku dala možnost, da preizkusi velika in ‘štorasta’ stopala, ki na snegu še drsijo…
    ja, z ‘gavnarji’ načeloma ni problema, ko pa pridemo do ene malo bolj občutljive princeske pa vaš recept, verjemite mi, ne bo deloval. pa srečno in veliko veselja na snegu.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime