Zakaj priporočamo Japonski cosmo lifting, Maja studio

0

Japonski cosmo lifting je ena izmed najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod za pomladitev obraza, ki navdušuje. Izboljša strukturo in ten kože ter krepi mišičevje obraza. Obraz postane svež in sijoč. Hkrati pa blagodejno vpliva na celotno telo, na notranje organe, na hormonalno ravnovesje in dobro počutje. Je sproščujoč tretma, ki pomlajuje, prežene stres in vzpostavi notranje ravnovesje. Spodbudi regeneracijo in samozdravljenje telesa.

Butično terapevtski masažni prostor, posvečen ženskam- Maja studio.

Metoda je primerna za ženske vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava. Pri zrelejši koži pa Japonski cosmo lifting zmanjša učinke obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo.

Učinki japonskega cosmo liftinga:

 • obrazu povrne svežino, učvrsti obrazne mišice, izboljša tonus, strukturo in ten kože, le ta postane napeta in sijoča;
 • deluje preventivno pri nastajanju prvih gubic, zrelejši koži pa gubice omehča;
 • prepreči izgubo in pospeši proizvodnjo kolagena;
 • harmonični pretok energije v telesu zagotavlja zdravje in lepoto;
 • izboljša se tudi stanje obraznih mišic po obrazni paralizi;
 • vrača mladosten sijaj, izboljša počutje, blaži stres, napetosti ter umiri čustva;
 • z delovanjem na akupresurne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji limfne stimulacije, se doseže učinek čiščenja organizma oziroma izločanja strupov iz telesa ter izboljša krvni obtok…

Preberi si več o Maji in njeni zgodbi!

Maja

Vsaki Kamzmulcem sledilki pa skupaj z Maja studio podarjamo 25% popusta na prvi Japonski cosmo lifting. Rezervirajte svoj termin do konca meseca marca ter pri rezervaciji navedite Kamzmulcem 🙂

 


Na mednarodni dan žena podarjamo 1x Japonski Cosmo lifting!

Srečna dobitnica Japonskega cosmo liftinga je Biljana Lazić.

KAKO DO NAGRADE? 

 • Spremljaj naš Facebook profil ter sodeluj v nagradni igri, ki je objavljena dne 8. 3. 2023.
 • Pogoji za sodelovanje so navedeni v objavi, dne 8. 3. 2023, na Facebook profilu Kam z mulcem. Žrebali bomo 1 nagrajenko, ki bo prejela Japonski Cosmo lifting masažo.
 • Prijave zbiramo do sobote, 11. 3. 2023 do 23.59 ure

ŽREBANJE? Žrebanje bo v nedeljo, 12. 3. 2023 ob 9. uri. Objava nagrajenke bo na Facebooku Kam z mulcem v nedeljo, 12. 3. 2023 do 11. ure. Nagrajenko bomo kontaktirali na izbran naslov.

Pravila in pogoji nagradne igre

1. Organizator in izvajalec nagradne igre je spletna stran www.kamzmulcem.si (v nadaljevanju Organizator).

2. Podeljevalec nagrade je Maja studio, Dejavnosti za nego telesa Jože Meško s.p., Mazijeva ulica 11, Ljubljana

Facebook Inc. ne sodeluje v nagradni igri in za njeno izvedbo v nobenem primeru ne odgovarja. / Acknowledgement that the promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.

3. Nagradna igra poteka na Facebook strani Kam z mulcem od 8. 3. 2023 do vključno 11. 1. 2023 do 23.59 ure.

4. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki:

 • izpolnjujejo pogoje, navedene pod objavo na Facebook strani Kam z mulcem, dne 8. 3. 2023,
 • so državljani Republike Slovenije in so stari 18 let ali več,
 • izpolnjujejo tukaj navedene pogoje sodelovanja.

V primeru, da je nagrajenece/ka oseba, ki je mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju in Izvajalcu nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani.

5. Za sodelovanje v nagradnem žrebanju mora sodelujoči izpolnjevati pogoje, navedene pod objavo na Facebook strani Kam z mulcem, dne 8. 3. 2023.

Sodelujoči se strinja, da vabila in priporočila posreduje le tistim drugim osebam, od katerih ima soglasje za kontaktiranje. Sodelujoči prevzemajo polno odgovornost za posredovana elektronska sporočila in polno odgovarjajo za njegovo vsebino.

Organizator v nobeni obliki ne podpira pošiljanja nezaželene elektronske pošte. Kakršnokoli pošiljanje nezaželene pošte s strani tretjih oseb za namene promocije te nagradne igre je strogo prepovedano. Kršitelj za to dejanje nosi polno pravno odgovornost.

Organizator si na zahtevo državnih organov pridržuje pravico posredovati vse potrebne informacije v zvezi z osumljeno osebo oziroma dejanjem.

6. Prepovedana je uporaba kakršnihkoli računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli drugega, kar bi lahko motilo nagradno igro, jo onesposobilo, ji škodovalo ali omogočilo njeno zlorabo. Zaradi takšnega ravnanja so sodelujoči, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko izključeni iz sodelovanja v nagradni igri in ovadeni zaradi povzročitve škode.

7. Vsaka oseba lahko v nagradni igri sodeluje s samo enim Instagram profilom. V primeru, da se ugotovi, da je oseba sodelovala z več naslovi ali profili, ta oseba ni upravičena do nagrade.

8. Organizator ne prevzema odgovornosti za:

 • kakršnekoli posledice, ki bi jih morebitna zloraba nagradne igre in sistema za izvedbo nagradne igre lahko povzročila sodelujočim v nagradni igri in/ali tretji osebi,
 • nedelovanje storitve zaradi neznanja uporabe storitve,
 • nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo storitve,
 • kakršnekoli druge neželene posledice, ki bi jih sodelujoči imel zaradi sodelovanja v nagradni igri, v kolikor taka omejitev ni v nasprotju s prisilnimi predpisi.

9. Nagrajenec glavne nagrade v nagradni igri bo določen z naključnim žrebom, v katerem sodelujejo vsi sodelujoči, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje. Število zbranih listkov (komentarjev pod objavami) pomeni število listkov v bobnu za žreb. Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča.

Glavno žrebanje bo potekalo 12. 3. 2023 ob 9.00. Nagrajenka bo objavljena na Facebook strani Kam z mulcem 12. 3. 2022 do 11.00 ure. 

10. Organizator bo nagrajenko obvestil preko Facebook sporočila. Nagrajenka mora v 3 dneh od prejetja obvestila o nagradi na naslov Organizatorja pisno sporočiti, da se strinja s prevzemom nagrade.

Če se izžrebanec ne odzove ali v 3 dneh ne posreduje zgoraj naštetih podatkov in dokazil, izgubi pravico do prejema nagrade, nagrada pa se v tem primeru podeli novo izžrebani osebi.

Nagrajenec bo najkasneje v roku 3 dni po zaključku nagradne igre naveden tudi na spletni strani organizatorja.

Nagrade v nobenem primeru ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali zahtevati izplačila njene protivrednosti v denarju.

11. Organizator ne krije stroškov komunikacije po internetu in drugih stroškov, ki jih ima sodelujoči v nagradni igri s sodelovanjem v njej.

12. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če bi se s tem izognil zlorabi nagradne igre v škodo sodelujočih.

13. Vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov info@kamzmulcem.si.

14. Morebitne spore zaradi izvedbe nagradne igre ali v povezavi z njo rešuje pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

15. Varovanje podatkov

Organizator nagradne igre se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretjim osebam in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu s Splošno Evropsko uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Več o tem si lahko preberete v naših Splošnih pogojih in pravilih zasebnosti

Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator kot upravljavec osebnih podatkov podatke, ki jih je od njih pridobil, obdeluje izključno za naslednje namene:

 • izvedba nagradne igre v vseh vidikih,
 • obveščanje nagrajenca o rezultatu žrebanja,
 • objava imena in priimka nagrajenca na Facebook strani, kjer poteka nagradna igra in na tej spletni strani.
 • Podatki o nagrajencu se hranijo v skladu z Zakonom o davkih in davčnem postopku

Izvajalec bo podatke uporabljal za zgoraj navedene aktivnosti ter jih ne bo posredoval tretjim osebam. Izvajalec zbira podatke zgolj zato, da se izpolni namen nagradne igre. To je obvestitev prejemnikov nagrad ter njihovo podelitvijo. Ker vrednost nagrade presega 42 EUR čas hrambe zapisnika in drugih podatkov glede nagradne igre ureja Zakon o davkih in davčnem postopku.

16. Za tolmačenje posameznih členov teh pravil je pristojen izključno Organizator. Morebitne napake v izvedbi nagradne igre bo Organizator reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve teh pravil lahko Organizator razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

17. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje in so v času nagradne igre na vpogled sodelujočim v nagradni igri. Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

18. Preklic sodelovanja
Sodelujoči lahko kadarkoli v času trajanja nagradne igre prekliče svoje sodelovanje v nagradni igri, tako da pošlje sporočilo na e-poštni naslov info@kamzmulcem.si. Sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je oseba sodelovala v nagradni igri. Po prejemu tega sporočila bo sodelujoči izključen iz žreba.

19. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije se rešujejo prek elektronskega naslova info@kamzmulcem.si. V primeru utemeljenih pritožb se Organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence.

20. Ostalo
S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči strinja z vsemi zgoraj naštetimi pravili in pogoji.

V Ljubljani, 8.3.2023

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime