Zakaj je WOOP! idealen prostor za praznovanje otroškega rojstnega dne

0

WOOP! je v zadnjem letu na rojstnodnevnih zabavah gostil preko 20.000 slavljencev in njihovih povabljencev. Preverili smo, zakaj se otroci in njihovi starši tako radi vračajo na rojstnodnevno zabavo v WOOP!.

  1. Ker v WOOP!-u vsak otrok najde nekaj zase!

WOOP! danes ni več samo trampolin park, saj z novimi lokacijami širi nabor aktivnosti za zabavo otrok in odraslih.

Širjenje nabora aktivnosti pa pomeni tudi širitev možnosti za praznovanje rojstnega dne. WOOP! danes ponuja 8 samostojnih in več kombiniranih programov rojstnodnevnih zabav in je zato idealen prostor za različne okuse in starosti.

Zabava z WOOP! IZZIVI je najbolj svež rojstnodnevni program, ki so ga oblikovali letos. Ponujajo ga na ljubljanskem Rudniku. Zabava otroke popelje na misijo reševanja različnih nalog, ki preizkušajo njihovo spretnost, logično razmišljanje in vzdržljivost in je idealna za otroke nad 9. let starosti.

V ljubljanskem trampolin parku nudijo klasične skakalne zabave v različnih dolžinah, pa tudi skakanje, nadgrajeno z lovom na skriti zaklad. Izbirate lahko med različnimi temami: princeskin zaklad, lov za piratskim zakladom, iskanje skritih simbolov in druge. Ne manjka niti skakalna TikTok zabava, ki poteka ob petkovih večerih v soju TikTok osvetlitve in glasbe. Za malčke nad 2. letom starosti pa nudijo zabavo Mini WOOP!, ki poteka na mini trampolinih in je prilagojena njihovi starosti in skakalnim sposobnostim.

V enoti WOOP! ARENA v ljubljanskem BTCju, lahko otroci izbirajo med 3 samostojnimi programi, ki jih po želji lahko tudi kombinirajo. Bowling praznovanje ponuja zabavno bowling tekmovanje v različnih tematskih igrah – ustvarjanje bowling avatarjev, dirka steze proti stezi, podiranje gradov in druge. Laser tag zabava poteka v neonsko osvetljenem laser tag poligonu, kjer se otroci podajo na zabavno misijo in se potegujejo za zmago. Idealna zabava za ljubitelje ugank pa poteka v eni od njihovih sob pobega, kjer se izostrijo njihovi detektivski čuti.

Otroci, ki obožujejo hitrost se bodo najverjetneje najbolj prepoznali v dirkaški fiesti, ki poteka v WOOP! Kartingu. Izbirajo lahko med dvema skupinskima vožnjama ali mini dirkaškim tekmovanjem, vse to pa lahko po želji nadgradijo še z ostalimi aktivnostmi v bližnjih WOOP! enotah.

Odlične WOOP! zabave pa seveda potekajo tudi v Murski Soboti. Tam lahko za glavno temo zabave izbirajo med sobami pobega, laserskimi igrami ali zabavnimi WOOP! IZZIVI.

2. Ker WOOP!-ovci poskrbijo za vse.

Starši otrokom radi ponudimo vse, kar si za rojstni dan želijo. A organizacija, nakupovanje in varovanje otrok med zabavo ni enostavno. Zato je organizirano praznovanje, kjer vse to prevzamejo drugi, idealna rešitev za vsakoletne skrbi.

V WOOP!-u bodo poskrbeli za vse… rezervirali bodo party sobo, animirali otroke in poskrbeli za njihovo varnost, pripravili pogostitev s slanim programom, pijačo in torto ter za vami na koncu tudi pospravili. Še pred zabavo vam bodo poslali tudi vabila, ki jih le natisnete in pošljete svojim povabljencem. Med samo zabavo pa bodo poskrbeli tudi za fotografiranje in vam nekaj dni po zabavi priskrbeli spominske fotografije.

Skrbi in delo staršev so zato odveč. Med zabavo se lahko sprostijo in si v miru privoščijo kavo ali prigrizek v enem od njihovih barov.

3. Ker so WOOP!-ovci prijazni in profesionalni.

Odličen odnos do obiskovalcev je zagotovo eden od pomembnih razlogov, zakaj se vsi radi vračamo v WOOP!. Strokovnjaki za rojstnodnevne zabave, ki pomagajo pri začetni organizaciji, so vešči dela z ljudmi in pripravljanju posebnih doživetij. Pri organizaciji z veseljem prisluhnejo željam in tako poskrbijo, da bo vsak otrok dobil zabavo, ki si jo želi. Med zabavo pa otroke ves čas spremlja usposobljen WOOP! animator, ki poskrbi, da so otroci ves čas nasmejani in varni. Njihov odnos je tisti, ki na koncu poskrbi, da so tako otroci kot starši veseli, da so za praznovanje rojstnega dne izbrali prav WOOP!.

Pomembne informacije za starše:

  • Različni rojstnodnevni programi so primerni za različne starostne skupine. Kakšne so starostne omejitve za posamezne programe si lahko ogledate tukaj.
  • Če ste v WOOP!u prvič, pred prihodom registrirajte svoje otroke na tej povezavi. Najboljše, da to naredite kar takoj, da ne pozabite ?
  • Vsi WOOP!ovi programi so aktivni, zato naj bodo otroci oblečeni v sproščena oblačila, ki omogočajo nemoteno gibanje.
  • Otroke ob prihodu prevzamejo WOOP! animatorji in jih odpeljejo v njim dodeljeno party sobo. Število animatorjev je odvisno od števila in starosti otrok na zabavi.
  • Pred pričetkom aktivnosti si otroci skupaj z animatorji ogledajo varnostni video ali se pogovorijo o varnem izvajanju posamezne aktivnosti in tako poskrbijo za varno zabavo. Vso potrebno opremo za izvajanje aktivnosti priskrbijo v WOOP!-u.
  • Ko se zaključi aktivni del zabave na izbrani atrakciji, se otroci zberejo v njihovi party sobi, kjer dobijo vodo in sok.
  • Na vašo željo postrežejo s torto in prigrizki. Torto lahko prinesete s sabo ali pa naročite pri njih.
  • Dolžina programov je odvisna od aktivnosti, ki jo izberete.
  • Rojstni dan v ljubljanskih WOOP! enotah si lahko rezervirate preko spletnega obrazca, ki ga najdete na ljubljanski rojstnodnevni spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime