Zagotovo najboljši kino za mulce in starše v Sloveniji!

0

Me z našimi mulci smo res vesele, ko si lahko najboljše filme zopet ogledamo v kinu! Ogled filmskega spektakla na velikem platnu v zatemnjeni dvorani, ob vrhunskem ozvočenju, okusni hrustljavi pokovki in pijači pač premaga doživetje kina doma:).

Poleg vsega zgoraj naštetega, pa je obisk kina lahko tudi priložnost za druženje družine, predvsem, če izberete pravi kinematograf! Mnogi smo / ste do sedaj obiskovali Cineplexx kina v Kranju, Kopru, Novem mestu, Mariboru, Celju in Murski Soboti, spomladi pa je tudi prestolnica dobila moderen kino v Ljubljani na Rudniku, v nakupovalnem centru Supernova. Me smo vse od odprtja Cineplexxa na Rudniku njegove zveste podpornice, saj ima kar nekaj prednosti pred drugimi.

5 prednosti obiska Cineplexx kina Ljubljana Rudnik

  1. Začnimo s tem, da lahko parkirate v pokriti 4-etažni parkirni hiši, le nekaj korakov od kina. Mogoče se vam to ne zdi velika stvar, a vsekakor naredi obisk manj stresen, predvsem v slabem vremenu. In zagotavljamo vam, da bo mesto vedno na voljo.
Parkiranje v pokriti garažni hiši, le nekaj metrov od vhoda v kino Cineplexx, Rudnik

2. Vrhunsko opremljene kino dvorane. Cineplexx Ljubljana Rudnik ponuja kar 7 moderno opremljenih kino dvoran, z vrhunskim sistemom sistem predvajanja zvoka DOLBY ATMOS, ki vas bo svojim revolucionarnim načinom prenašanja zvoka ponesel prav v središče dogajanja filma, RealD tehnologija in RealD 3D sistem pa zagotavljajo, da bo vaše filmsko doživetje tako živo in resnično kot je le lahko.

Vrhunsko opremljene kino dvorane, Cineplexx Ljubljana Rudnik

Poleg standardnih sedežev bodo za posebno izkušnjo in udobje v vseh dvoranah poskrbeli izjemno prostorni VIP sedeži. V štirih dvoranah pa so ponudili še višji nivo užitka z električno nastavljivimi VIP DELUXE usnjeni sedeži, ki so jim dodane zasebne klubske mizice in počivalniki za noge. Z otroci ali pa za doživetje brez mulcev pa so na voljo tudi sedeži za stiskanje- brez vmesnega naslonjala:)

Za posebno udobje kina poskrbijo tudi VIP sedeži, Cineplexx Ljubljana Rudnik
Za posebno udobje kina poskrbijo tudi VIP sedeži, Cineplexx Ljubljana Rudnik

3. Cineplexx Ljubljana Rudnik jer več kot primeren za družinski obisk kina. Če otroci lahko gledajo risani film sami, greste vi medtem lahko po nakupih ali na kavo v lokal poleg kina – Gig Bar & Burger. Ali pa skupaj s svojimi najmlajšimi uživate v sinhroniziranih animiranih pustolovščinah in jih po kinu peljte na vrhunske ameriške palačinke:)

Ameriške palačinke v Gig bar & Burger, Cineplexx Ljubljana Rudnik
Užitek ob vroči čokoladi, medtem ko otroci gledajo film 🙂 Gig bar & Burger

4. Posebno vzdušje ob premierah novih filmov. Sami smo se udeležili že kar nekaj premiernih kino dni, saj so takrat seveda poleg navdušenja otrok ob ogledu filma zagotovoljena tudi dodatna doživetja – ustvarjalne delavnice, maskote, mini presenečenja sodelujočih podjetij in še najbolj pomembno – posebni paketi njihovi slastnih prigrzkov v posebnih preoblekah.

Kamzmulcem na premieri novega dela Minionov, Cineplexx Ljubljana Rudnik
Kokice v posebni preobleki, Cineplexx Ljubljana Rudnik
Ustvarjalne delavnice in sladkanje s sladoledom,Cineplexx Ljubljana Rudnik

5. Cineplexx pa ponuja tudi posebne ponudbe za vse željne ogleda dobrega filma v pravem vzdušju:

Greste z nami v kino?