Zabava v zraku ali adrenalin na dirkaški stezi? Novo WOOP! počitniško varstvo

2

Veliko staršev se poleti sooča z vprašanjem, kam oz. kako poskrbeti za otroke v času poletnih počitnic. Ne malo je takih staršev, ki ne morejo poletja v celoti preživeti z otroki ali jim stari starši ne morejo priskočiti na pomoč.

Med dvema ognjema v WOOP! Trampolin parku, počitniško varstvo

Zato je čas poletja potrebno dobro načrtovati in organizirati, da otroci preživijo najlepše počitnice. Organizirana počitniška varstva so super rešitev za starše in otroke. Otroci na počitniških programih spoznajo nove prijatelje, se naučijo veliko novega in so bogatejši še za eno življenjsko izkušnjo. Starši pa mirno lahko hodijo v službo, saj jim vsakodnevni otroški nasmehi potrjujejo pravilne odločitve.

WOOP! letos, že tretje leto, ponuja edinstveno poletno dogodivščino v zraku! Da bo poletje poleg treningov akrobatike in trampolinanja še bolj zabavno in adrenalinsko, so z odprtjem WOOP! karting arene v ponudbo vključili tudi karting počitnice, kjer je glavni del dneva namenjen treningom vožnje z gokarti. Izjemno! Zabava v zraku in/ali na dirkaški stezi je izbira letošnjega poletja.

Noro počitniško varstvo WOOP! Trampolin park in Karting

Teden v WOOP! – u:

 • Otroke lahko v Trampolin park (kjer se zjutraj zbirajo vsi otroci) pripeljete že ob 7:00.
 • Do zajtrka, ki je predviden ob 8:00 se otroci družijo, igrajo družabne igre, se zbujajo 🙂 in delajo plane koliko novega znanja bodo osvojili tisti dan.
 • Po zajtrku, kjer otroci tudi sodelujejo pri pripravi, celo dežurne ekipe imajo, ki skrbijo, da so mize pred in po zajtrku primerno pospravljene, se otroci ločijo v dve skupini:
  • Prva skupina gre na trening akrobatike in trampolinanja (vsi, ki so prijavljeni na program v Trampolin parku).
  • Druga skupina gre v karting na trening z gokarti.
Gladiatorske igre v WOOP! Trampolin parku, počitniško varstvo
 • Po treningu, ki traja 3 ure na dan, se otroci spet srečajo na kosilu. Delijo doživetja in izkušnje s treninga in še sami dobro ne vedo kdaj je konec kosila 🙂
 • Kratek počitek po treningu je namenjen temu, da se otroci umirijo, spočijejo telo od treninga in kosila ter pripravijo na popoldanske aktivnosti.
 • Vsi otroci, ki so prijavljeni na program v Trampolin parku, 2x v tednu obiščejo WOOP! karting, kjer jih čaka mini šola kartinga in obratno. Tudi dirkači obiščejo trampolin park na mali šoli trampolinanja.
 • Dva popoldneva v tednu sta namenjena aktivnostim na prostem. Olimpijada nenavadnih športov spodbuja sodelovanje otrok, spoznavanje med seboj in hkrati razvoj timskega dela. Saj jim samo skupaj lahko uspe rešiti posamezne naloge in izzive.
 • Petkovo popoldne je posebno. Otroci se pripravijo na zaključek s starši. Ponosno pokažejo kaj vse so v petih dneh osvojili in marsikateri starš je pozitivno presenečen nad napredkom in novim znanjem.
 • v WOOP!-u varstvo ponujajo do 17:00 ure, ko otroke prevzemate v Trampolin parku.
 • Ključno in najpomembneje pa je, da otroci odhajajo in prihajajo na počitniški program nasmejani, zadovoljni in srečni.

Poletnemu programu v WOOP! trampolin parku se lahko pridružijo otroci od 4. leta naprej, v WOOP! kartingu pa od 8. leta naprej. Za nepozabne poletne počitnice bodo poskrbeli izkušeni animatorji in trenerji!

WOOP! Karting, noro počitniško varstvo v Ljubljani

WOOP! poletne počitnice potekajo od 29.6. do 28.28, vseh 9 tednov!

S prijavo do 26.6.2020 si lahko zagotovite akcijsko ceno, 199€! Verjamemo, da bo poletje 2020 v WOOP! – u nepozabno!

Za več informacij in prijavo obiščite spletno stran.

Več o izkušnjah ekipe portala Kam z mulcem v WOOP! trampolin parku in karting centru si preberite v: