6. obletnica Kam z mulcem s številnimi novostmi!

0

Portal Kamzmulcem.si januarja praznuje že svojo 6. obletnico in z optimizmom smo zakorakali v sedmo leto. V tem času smo izgradili veliko skupnost zvestih bralcev našega portala, vsakodnevno pa raste podpora tudi na družbenih omrežjih. Preteklo leto je bilo, kljub izzivom, zelo aktivno, pripravljamo pa tudi številne novosti. S čim je bilo torej zaznamovano šesto leto našega delovanja in kaj pripravljamo za vas v prihodnje?

Še boljša in vsebinsko nadgrajena spletna stran

Portal Kamzmulcem.si smo skozi leta vseskozi dopolnjevali in nadgrajevali, zaradi česar je v letu 2020 dosegel rekordno število bralcev – 1.812.600, v mesecu z največ obiska – avgustu jih je bilo preko 302.000 (pageviews)! Opisom potovanj v skoraj 50 držav po svetu smo v zadnjem letu dodajali predvsem ideje za izlete in doživetja po Sloveniji. Z namenom, da bo portal čim bolj ažuren in prilagojen na aktualno situacijo, smo uvedli tudi novo kategorijo: Počitnice v Sloveniji, kjer ste lahko in še boste iskali, kam na počitnice v Sloveniji (katere nastanitve, kako smo jih ocenile in kaj vse ponuja njihova okolica), kje lahko porabite turistične bone in še mnogo drugih idej za družinske trenutke v naši državi – in ni jih bilo malo!

Izbiro izletov, doživetij ali počitnic vam olajšamo z interaktivnim zemljevidom

A poznate tisto, ko bi se čez vikend nekam odpravili, ne predaleč od doma, mogoče v lastni občini ali regiji, pa ne veste, kam, ime kraja pa včasih ne pove prav veliko? Izhajale smo iz lastnih izkušenj in razmišljale, kako bralcem – izletnikom in popotnikom – omogočiti, da bodo lahko v bližini določene točke izbrali med izletom, doživetjem, morda tudi prenočiščem. S tem namenom je bil uveden zemljevid vseh naših predlogov, s podpornimi članki, ki vam bodo omogočili še lažje načrtovanje vaših prostih trenutkov. Našli ga boste tukaj

Najbolj iskane informacije so dobile novo kategorijo – “Tvoji seznami”

Ker že dlje časa spremljamo, da bralci najraje posegate po člankih tipa seznami (sankališč, poletnih varstev, naravnih kopališč, turističnih kmetij ipd.), smo vam izbiro dodatno olajšali in v ta namen uvedli novo kategorijo – “tvoji seznami”. Hkrati pa posodobili, dopolnili in na novo pripravili številne sezname, kot so slovenske turistične kmetije, glampingi ali pa vseslovenski seznam družinskih fotografov. O novostih se lahko prepričate tukaj.

Novi produkti

Našemu prvemu, “baby”, produktu iz leta 2019 – družinskemu vodniku “Kam z mulcem po Sloveniji”, se je tik pred koncem lanskega leta pridružil nov zbirka družinskih izletov po Sloveniji “Izberi trenutek – Kam z mulcem na izlet”.  Sestavlja jo škatlica z zbirko 40 kartic z napotki za lepe, zabavne, poučne in nezahtevne izlete po vseh regijah v Sloveniji. Komaj čakamo pomlad, da jih tudi mi ponovno podoživimo!

Če smo pretekli 2 leti zaključili z lastnimi produkti, tudi letos ne smemo razočarati, kajne? Glave so polne idej, zato upamo, da tudi v letošnjem letu postrežemo z vsaj eno novostjo. Spremljajte nas!

Še več poudarka na vse regije v Sloveniji

KZM družine se nahajamo v Osrednjeslovenski regiji, zato je tudi naših izkušenj, doživetij in opisov tukaj največ. A zavedamo se, da naši bralci prihajate iz celotne Slovenije in želimo, da vsi najdete dobre in zanimive ideje za aktivnosti v prostem času. S tem namenom smo spletno stran in članke strukturirali na način, da lahko posegate po izletih in doživetjih v izbrani občini ali regiji, kar pride prav še posebej v trenutnih časih.

Tudi v prihodnje si želimo, da namenimo enako pozornost vsem regijam, zato bomo veseli povabila ali predlogov za izlete in doživetja po celotni Sloveniji. Posredujete nam jih lahko na info@kamzmulcem.si. Hvala!

Kam z mulcem družbena omrežja z vedno aktualnimi vsebinami

Poleg našega portala skrbimo za vedno aktualne vsebine o izletih, dopustih in potovanjih tudi na Kam z mulcem Instagram profilu in Facebook strani. Ponosne smo, da število sledilcev vsakodnevno raste – na Facebooku je preseglo številko 35.000, na Instagramu pa 12.500. KZM družine se bomo tudi v prihodnje trudile za vsakodnevno javljanje in nove ideje.

Sveža ekipa, ki stoji za Kamzmulcem.si

Kam z mulcem še vedno ustvarjajo štiri polno zaposlene mamice, ki s svojimi družinami uživajo v izletih, doživetjih in potovanjih, svoje izkušnje pa z veseljem delijo. Ekipi se je sprva kot gostujoča piska, kasneje pa vedno bolj kot redna avtorica prispevkov, pridružila Eva, mamica dvema aktivnima mulcema. Skupaj s celotno ekipo se trudi, da prosti čas, vikende in dopuste kar se da najbolje izkoristi v družbi svoje družine, pri odkrivanju novih stvari, o njihovih doživetjih pa pripravi zanimive zapise, s čimer bogati naš portal.

Naš cilj tudi v prihodnje ostaja enak in sicer, da spodbudimo starše in/ali jim olajšamo marsikateri potep z mulci. Menimo namreč, da je aktivno preživljanje časa z družino najbolj donosna naložba za življenje. Več o avtoricah bloga si lahko preberete tukaj.

Za naše bralce in sledilce smo pripravile še nekaj nagradnih iger naših najljubših izdelkov in partnerjev… Ne spreglejte jih na naših kanalih!

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime