Z mulcem na BMX progo v Savca (Ljubljana)

0

Po lanskem navdušenju nad Bike parkom Ljubljana, ki sicer še traja, je trenutno najljubši park našega še ne petletnega mulca, BMX park v Savcu. Tudi tokrat je nastal video, ki ga z veseljem delim z vami.

BMX Park Ljubljana sestavljajo BMX proga z asfaltirano štartno klančino in zavoji ter poligon za skoke (dirt). BMX proga je primerna za vse, saj ima dve različno težki liniji, odlična je tudi za najmlajše kolesarje, ki se šele spoznavajo s kolesarskimi veščinami.

Dve različni liniji
Dve različni liniji

Delavni čas: proga je odprta vse dni v letu, njena uporaba je omejena le v času prireditev ter treningov klubov ali drugih večjih skupin.

Lokacija: križišče Linhartove ceste in Stolpniške ulice v Ljubljani – Športni park Savsko naselje (lokacija Google Maps)

Parkirišče: Mi navadno parkiramo na makadamskem parkirišču za POP TVjevo stavbo (dostop iz Kranjčeve ulice). Nato se sprehodimo po potki mimo skate parka in Smash bara do BMX proge.

photo 3
Zadovoljen mulc na BMX progi!

 

Cena: Uporaba proge je sicer brezplačna, z vplačilom 15 EUR pa lahko plačate letno prostovoljno uporabnino proge. Več info o plačilu uporabnine najdete tukaj. S plačilom uporabnine pomagate pri vzdrževanju proge, poleg tega dobite izkaznico Športnega parka Savsko naselje, s katero lahko koristite sanitarije in tuše pri tenis igriščih.

Če vas je video spodbudil, da bi se tudi vaš otrok učil veščin kolesarjenja, priporočam, da se pri KD Rajd pozanimate o terminih tečajev za otroke. Za več informacij info@kdrajd.si ali pokličite 041 341 232 (Miha).

BMX park Savsko naselje
BMX park Savsko naselje

Če boste z mulci obiskali BMX park Ljubljana v lastni režiji, upoštevajte naslednja pravila:

  • vožnja v parku je na lastno odgovornost
  • uporaba primerne čelade je obvezna, priporoča pa se tudi druga zaščitna oprema
  • vozite po svojih zmožnostih in ne pretiravajte
  • spoštujte progo in okolico, smeti odnesite v koš za smeti
  • ne ovirajte drugih pri treningu.
V času treningov imajo prednost, tisti, ki trenirajo
V času treningov imajo prednost tisti, ki trenirajo

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki sem jih doživela z mojo družino. Za več informacij o doživetju mi lahko pišete na info@kamzmulcem.si ali pišete v komentar.

Sem aktivna tridesetinnekaj letnica z visoko stopnjo energije in prirojenim pozitivnim pogledom na življenje. Obkrožena sem s čudovitimi ljudmi in za sebe mislim, da sem rojena pod srečno zvezdo. Poleti 2012 sem postala del super družinice.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime