Z mulcem na 8. Grajske dneve

0

V letu 2018 mineva 113 let, odkar je Ljubljanski grad prešel iz državne v mestno last. Za to je zaslužen znameniti ljubljanski župan Ivan Hribar. Ob obletnici odkupa bodo na Ljubljanskem gradu od 18. do 20. maja 2018 potekali tradicionalni Grajski dnevi. Mi jih obiskujemo že zadnji dve leti in jih toplo priporočamo vsem staršem mulcev, saj zanimivih aktivnosti ne bo manjkalo.

IMG_0459
Grajska ploščad, Ljubljanski grad

 

Kje in kdaj: Ljubljanski grad, Ljubljana

  • dogodek se bo odvijal od 18.5.2018 do 20.5. 2018
  • Vstop na vse prireditve je prost (z izjemo Usodne gostije)
  • Število mest je omejeno. Brezplačne vstopnice bodo na voljo od 14. maja 2018 do zasedbe prostih mest na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu in na spodnji postaji tirne vzpenjače na Krekovem trgu. Posameznik lahko prevzame do štiri brezplačne vstopnice.
  • Prost vstop na vse stalne in začasne razstave je v nedeljo, 20. 5. 2018, na dan odprtih vrat.

Program: za celo družino se bo zvrstilo kar nekaj raznovrstnih brezplačnih dogodkov. Podrobneje si urnik predstav in dogodkov poglejte tukaj. Program za nedeljski dan odprtih vrat poglejte tukaj.

IMG_0468
Grajski potep z e-zmajčkom, Ljubljanski grad
IMG_0472
Srednjeveški tabor

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele Kamzmulcem mamice z  družino. Za več informacij o doživetju nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.

 

 

 

Sem mamica šolarju Eriku in dojenčici Freyi, trenutno živeča v nemškem Kölnu in velika ljubiteljica potovanj. Sem navdušena kajtarka, potapljačica in inštruktorica pilatesa. Tako so naša potovanja večinoma stvar iskanja krajev, kjer smo aktivni, predvsem pa krajev, kjer se imamo vsi fajn.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime