Z družino je fino! 1. Bobrovo bicikliranje

0

Napovedujemo 1. BOBROVO BICIKLIRANJE – (naj)zabavnejši kolesarski dogodek za družine v Rogaški Slatini!

Bobrovo bicikliranje je nov zabavno-športni dogodek v Rogaški Slatini, namenjen mladim, starejšim, z otroki, vnuki ali brez. Zakaj? Za rekreacijo, druženje in spoznavanje zanimivosti Rogaške Slatine.

Gre za 13 km dolgo povratno traso do Bobrovega centra s startom in ciljem na Evropski ploščadi. Pot je terensko nezahtevna in izredno slikovita, saj vodi skozi slatinsko podeželje. Nadihali se bomo svežega zraka in si odpočili oči na zeleni naravi!

  • Start: Sobota, 14. maj ob 9. uri
  • Trasa: 13km: Evropska ploščad – Bobrov center – Evropska ploščad (Rogaška Slatina)
  • Prijavnina: otroci do 12. let brezplačno, odrasli 5eur, družinska prijava (2 odrasli osebi + otroci do 12 let) 10eur. Prijavite se tukaj.
  • Pomembno za otroke: Vsi udeleženci prejmejo goodie bag, Bobrovo majico, na cilju pa še Bobrovo medaljo. Kako do medalje?
    1. Ob prijavi prevzamejo Bobrov kolesarski potni list.
    2. Na vsaki od treh postojank v potni list prejmejo poseben žig.
  • Še namig: po kolesarjenju nas čaka ZABAVA – animacija za otroke (ustvarjali kotiček, napihljivo igralo, nagradne igre), za zabavo pa bodo poskrbeli Čuki! Vse to je že všteto v prijavnino!

Še nekaj o Bobrovem centru!

Otroci se bodo z bobrom podali na pot nastanka Panonskega morja, prepotovali reko Sotlo ter se spoprijateljili z Bobrovimi vodnimi prijatelji.

Bobrov center, Nimno

Center je zasnovan tako, da na zanimiv in razumljiv način podaja izobraževalno vsebino otrokom različnih starosti. Najmlajše bo pritegnil ilustrativni prikaz elementov, starejše vedoželjneže pa bodo navdušili maketa z reliefno strukturo, učni poligon, interaktivne naloge in sodobne digitalne animacije.

Bobrov center je vpet v čudovito naravo, Rogaška Slatina
Bobrov center Rogaška Slatina

Več idej kaj si ogledati in doživeti v Rogaški Slatini, pa v našem članku Družinsko raziskovanje Rogaške Slatine.