WOOP! zabava sedaj tudi v Mariboru

0

WOOP! je našim mulcem že zelo dobro poznan in se ga z veseljem poslužujemo ob rojstnih dnevih, zaključkih šolskega leta, deževnih popoldnevih in še kdaj. Zato smo z veseljem sprejeli vabilo na ogled trampolin parka v Mariboru. Po doživetem lahko z mirnostjo zaključimo: super nova pridobitev za Maribor, ki bo ovrgla številne dileme, kam na lepše z otroci, še posebej, če je zunaj slabo vreme. Tudi mi se z veseljem še vrnemo vsakič, ko obiščemo mariborsko babi in dedija.

Ker nam je sistem Woop! trampolin parka že dobro poznan iz Ljubljane, smo se tudi tokrat povsem prepustili zabavi, le da smo si privoščili kar družinsko skakanje.

WOOP! za zabavo mulcev in fotrov 🙂
 • Spletna stran: Woop! Maribor
 • Kaj ponuja? Vsem znan trampolin park pa tudi Sobo pobega in VR resničnost (zadnjega dvojega nismo sprobali)
 • Naslov: Tržaška cesta 7, 2000 Maribor (križišče Tržaške in Ptujske, nad vhodom je ogromen znak WOOP)
 • Primeren čas obiska: vse leto
 • Priporočen čas obiska: mi smo s tremi otroki skakali dobro uro. Za starše popolnoma dovolj, mlajša mulca bi morda zdržala še par minut več, starejši pa komot še 3 ure. A tudi ura je super. 🙂
 • Primerno za otroke: Trampoling park od cca 3, 4 let naprej, odvisno tudi od otroka in siceršnje gneče. Mlajši od 6. let skačejo v spremstvu staršev. Po naših izkušnjah je najbolj fino otrokom od cca 5 let naprej.
 • Delovni čas: Tor, sre, čet,pet 15:00 do 21:00, sobota 10:00 – 21:00, nedelja 10:00 – 20:00, ob ponedeljkih zaprto.
 • Cenik:  tukaj.
 • Parkiranje: Trgovski center na Tržaški.
Obvezno ogrevanje ob pričetku

Po registraciji in pregledu varnostnega videa, ki je nujen ob začetku skakanja, se je naša zabava lahko pričela. Park je nekoliko manjši kot v Ljubljani, a še vedno super prostoren, predvsem pa ni bilo gneče, kar je omogočalo sproščeno skakanje tudi našemu nekoliko plahemu 4-letniku.

Ogled varnostnega videa
Klik zapestnice in že smo pripravljeni na skakanje

Fino je tudi dejstvo, da različni trampolini in prvine nudijo zabavo za prav vse starosti otrok. Mlajši bodo z veseljem skakali ob animaciji ali v zračne blazine, pri starejših pa tako ali tako ni meja – od igranja košarke, do skakanja čez ovire, skok z višine, odbijanje od sten, plezalna stena in še in še.

Zabava za najmlajše
Plezalna stena za mlajše in starejše mulce s finim varovalom
Skakanje čez in pod ovirami
Odbor od stene

Kaj pa za starše? Ja, seveda, tudi starša sva se sprostila in poiskala svojo igrivo plat, saj skakanje dejansko zelo sprošča. Predvsem pa je prav prišel tudi poligon za pretepanje s penastimi rekviziti. Le previdno, da svoje jeze nad družinskim članom, ki izhaja iz kakšne druge situacije, ne sprostite preveč na poligonu. 🙂

Boj z mulcem in ponos slednjega, ko premaga starša

V okviru trampolin parka delujeta tudi Soba pobega, ki je zaradi starostne omejitve nismo obiskali in VR doživetje. Slednjega si je starejši mulc ogledoval z zanimanjem in zagotovo bo ob prihodnjem obisku prvi stal v vrsti, da ga tudi sproba. Tokrat so bili pa na sporedu “zgolj” trampolini.

VR doživetje smo pustili za prihodnjič, a nam je mulc že napovedal, da takrat bo prvi na vrsti 🙂

Pomembno za starše: 

 • Po tem ko se je malenkost umirila otvoritvena gneča, je tudi siva in mrzla sobota dopoldne super za obisk WOOP! trampolin parka. Ni bilo prazno, a ravno prav polno, da je tudi naš malo mirnejši 4 letnik lahko sproščeno skakal.
 • Ne pozabite WOOP! zapestnic ali kartic. Oboje je obvezno za trampoling park, samo zapestnica pa za VR doživetje in Sobo pobega.
 • Pridite kakšnih 15 minut pred terminom, da v miru opravite registracijo in se po potrebi razdelite v skupine.
 • WC, pijača in prigrizki so na voljo v baru WOOP!, tako da lačni in žejni ne boste. Mi smo si privoščili njihovo limonado, ki jo z veseljem priporočamo.
Zadovoljni obrazi po skakanju

Park smo obiskali na povabilo WOOP! fun, ki pa ni vplivalo na vsebino našega prispevka. Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime