WOOP! Trampolin park od zdaj naprej še boljši

0

WOOP! Trampolin park bo v prihodnje še boljši! Vse svoje atrakcije je namreč združil pod skupnim imenom WOOP! FUN PARK. Ta po novem vsem svojim obiskovalcem ponuja zabavo na kar 21 atrakcijah, ki so dostopne z eno samo vstopnico in tako postaja največji tovrstni park v Sloveniji.

 13.2.2024 WOOP! trampolin park v Ljubljani zapira svoja vrata in odpira nova, vrata v WOOP! FUN PARK. WOOP! na isti lokaciji nadaljuje s svojim poslanstvom »zabave in gibanja« ter vse obiskovalce spodbuja k novim oblikam gibanja in preizkušanju svojih meja.

Park z 21 zabavnimi atrakcijami

Nadgrajeni WOOP! FUN PARK pod enotno vstopnico obiskovalcem ponuja kar 21 različnih atrakcij, najbolj popularne med obiskovalci pa so poleg trampolinov ravno zadnje pridobitve:

  • gemificirane plezalne stene s 43 plezalnimi smermi,
  • parabolni tobogan, ki obiskovalce pred spustom dvigne kar 7 metrov visoko,
  • premagovanje strahu s skokom iz žerjava,
  • plezanje oziroma hoja po nebotičnikih ter
  • WOOP!ATLON, prvi ninja poligon v Sloveniji.

 

Cilj je otroke pripraviti do gibanja!

WOOP!-ovo poslanstvo vse od otvoritve prve lokacije ostaja spodbujanje aktivnega preživljanja prostega časa. Za doseganje le tega je svojo prvo lokacijo nenehno izpopolnjeval, programsko bogatil, park pa je postal vzor mnogim drugim parkom po svetu. V 6 letih so v prostor vnesli več novih iger in atrakcij, ki jih slovenska javnost še ni poznala, vse s ciljem, da mlade skozi zabavo navdušijo h gibanju. V zadnjem letu so predstavili 3 večje sklope novosti: nove interaktivne igre na trampolinih, prvi ninja poligon v Sloveniji in Fun walls – gemificirane plezalne stene za otroke in odrasle.

»Nove igre in atrakcije so med obiskovalci hitro postale zelo priljubljene. Vsaka novost je namreč pomenila nov razlog, da nas obiščejo in tako več migajo. Več atrakcij pa je za obiskovalce žal pomenilo več različnih vstopnic in dodatne stroške.« priznavajo v WOOP!-u. Na željo obiskovalcev ter za dodatno motivacijo za gibanje so zato vse atrakcije na lokaciji združili pod enotno Fun park vstopnico in tako svojim obiskovalcem ponudili več zabave ter še boljšo izkušnjo.

Zabavne interaktivne igre na plezalnih stenah

Ena vstopnica za 21 različnih atrakcij

Dosedanji ločeni vstopnici za trampoline in plezanje združujejo v eno Fun park vstopnico, obiskovalcem pa tako omogočajo prosto prehajanje med vsemi atrakcijami v parku. Za zabavo na 21 različnih atrakcijah ponujajo 3 časovne vstopnice – za 60, 90 ali 120 minut.

»Glede na res veliko število zabavnih atrakcij priporočam vsaj 90-minutno karto, saj sicer zmanjka časa, da bi preizkusili vse,« pravi direktor podjetja Miran Razoršek.

Prvi »ninja« poligon v Sloveniji

Gibanje tudi za druženja, šolske izlete in teambuildinge

Nadgrajeni WOOP! FUN PARK je odlična izbira tudi za organizacijo rojstnodnevnih druženj vseh, ki si želijo aktivno zabavo. Nova ponudba je idealna izbira tudi za šole, ki park pogosto obiščejo v okviru športnih dni ali zaključnih izletov, ter podjetja, ki prisegajo na dobro počutje svojih zaposlenih.

Plezalne stene za otroke in odrasle

Spodbujanje gibanja med mladimi že od 2017

Pisalo se je leto 2016, ko se je v slovenski javnosti razširila novica, da v Ljubljani nastaja največji trampolin park v tem delu Evrope in prvi v Sloveniji. Skupina nadobudnih posameznikov je v sodelovanju z akrobatsko skupino Dunking Devils sledila viziji, da gibanje in akrobatiko približa mladim in otrokom.

Aktivna zabava za otroke in odrasle

WOOP!, ki že s svojim imenom ponazarja vzklik sreče in navdušenja, ter v znamenju živahnih barv, ki izražajo adrenalin, moč, energijo in veselje, je decembra 2017 Slovencem ponudil najmodernejši center za aktivno zabavo. 3500 m2 velik prostor je otrokom in odraslim 6 let ponujal več kot 100 trampolinov in številnih drugih atrakcij.

V vsem tem času je navdušil ogromno otrok in odraslih, da so skočili iz rutine, se aktivno družili, razvijali svoj gibalni spomin in gimnastično znanje, ter številnim društvom in organizacijam nudil varno okolje za svoje treninge.

Svoje poslanstvo živijo še naprej in z novim FUN PARKOM obljubljajo, da bo svoj čas aktivno preživljalo še več otrok in mladih. Ekipa WOOP! namreč vsem svojim obiskovalcem obljublja še boljšo izkušnjo, še več zabave in še več pozitivnih občutkov.