WOOP! ponovno odprl svoja vrata – tokrat še bogatejši

2

Poleg Trampolin parka WOOP! lahko sedaj, za še več WOOP! doživetja, obiščete tudi WOOP! karting. WOOP! karting je svoja vrata odprl v BTC City-u, Hali 18 in je eden najmodernejših karting centrov v Evropi. Karting center je primeren tako za najmaljše voznike, ki se bodo s starši ali sami prvič peljali z gokarti, kot tiste, ki bi radi preizkusili popolnoma novo, večnivojsko progo in odpeljali svoj najhitrejši krog ali pa se preizkusili na GRAND PRIX turnirjih, ligah in tekmovanjih na čas.

Posebnosti novega Kartodoma

Na novem kartodromu, dolžine nekaj manj kot 300 metrov so na voljo najnovejši električni gokarti podjetja RIMO, ki omogočajo varno in adrenalinsko vožnjo tudi najmlajšim voznikom. V dvosedih lahko zapeljete otroke od 4 leta dalje, otroci od 6 leta dalje se lahko že samostojno peljejo v ‘junior’ gokartih oz. od osmega leta dalje v čisto pravih gokartih za odrasle.

Naši mulci – dirkači pred vožnjo (najmanjši mulc bo do 4. leta še opazoval svojega bratca)

Proga je obogatena s svetlobnimi efekti, ki pričarajo občutek še večje hitrosti in nepozabnega doživetja. Posebnost je tudi večnivojska proga, s klančinami, ki se dvigujejo in spuščajo, ter omogočajo vožnjo v dveh nadstropjih. Poleg tega pa posebna integrirana platforma obiskovalca oz. zgolj gledalca popelje v osrčje same gokrat akcije.

WOOP! karting center (Foto: Jaka Ivančič)

Zagotavljanje varnosti je woop-ovo osnovno vodilo, zato sledimo najnovejšim varnostnim smernicam. Poseben sistem nadzoruje celotno dogajanje na progi in skrbi za ustrezno signalizacijo, ter nadzoruje vožnjo in prilagaja hitrost gokartov v primeru nepredvidenih situacij ali ovir na progi. Prav tako se hitrosti gokartov prilagajaju starosti in izkušnjam voznikov. To pomeni, da so na progi vedno isto hitri vozniki, ki pa lahko napredujejo v višji hitrostni razred na podlagi doseženega časa.

Trgovina WOOP! karting

Poletna akcijska cena vstopnic

Čaka vas tudi poletna, akcijska cena vstopnic, ki vam prinaša dodatne, celoletne ugodnosti in popuste. Vstopnice so na voljo že za 9 € na vožnjo, ob prvem obisku pa je potrebno še doplačilo za podkapo in zapestnico v višini 5 €.

Počitniška varstva v WOOP! karting

Za vse otroke, ki bi želeli svoje počitnice preživete na malo bolj adrenalinski način pa smo letos pripravili tudi poseben počitniški program. Ta namreč vsebuje WOOP! karting akademijo, program usposabljanja mladih karting voznikov, ki se s tem športom želijo bolje spoznati in osvojiti osnovna in napredna znanja o kartingu. Program temelji na:

  • Spoznavanju karting športa,
  • Spoznavanju osnovnih pravil kartinga,
  • Teoriji vožnje
  • In izobraževanju s področja tehnike in mehanike

Še vedno edinstven in poln doživetij – WOOP! trampolin park

Naš mulc med uživanjem v WOOP! trampolin parku

Z veseljem vas pričakujemo tudi v WOOP! Trampolin parku, kjer se začne prava zabava v zraku. WOOP! trampolin park je namreč mnogo več kot dvorana s 102 trampolinoma, ter zabavnimi, in športnimi aktivnostmi. WOOP! je katapult, ki te vrže iz rutine in te spodbudi, da ob vsakem obisku premikaš svoje psihofizične meje. WOOP! te dvigne na nov nivo in te napolni s svobodo, energijo ter adrenalinom.

WOOP! je prostor, ki nudi varno zabavo za vso družino. V njem najde svoj dom vsakdo, ki potrebuje nekaj, kar ga bo dvignilo iz trdnih tal. Svojim obiskovalcem nudimo nov način druženja, ki je aktiven, zabaven in omogoča razvoj gibalnega spomina. Namenjen je tako tistim, ki bodo prvič skočili na trampolin, kot tistim, ki želijo nadgraditi svoje akrobatsko znanje.

Preizkusi trampoline različnih dimenzij, napihljivo blazino, trampolinski zid, gimnastično jamo s penami, prostor za igro Med dvema ognjema, zabijanje na košarkarski koš, igralne stene, Cage ball, ter še in še.

Več o naši izkušnji v Woop! trampolin parku si preberite v članku 5 najboljših atrakcij v WOOP! trampolin parku po izboru našega mulca in v članku MINI WOOP! – prvi trampolin park za otroke od 2. leta dalje

Mini Woop! za otroke od 2. let dalje

Za popolno doživetje parka smo pripravili tudi posebno ponudbo mesečnih vstopnic. Park lahko tako obiščeš vsak dan, cel mesec, za le 29 eur. Mesečna vstopnica je tudi odlično darilo za rojstni dan ali konec šole. Več o ponudbi si lahko preberete tukaj

Vabimo vas tudi na dneve odprtih vrat, od 05.06. do 19.06. 2020. WOOP! vsakemu skakalcu časti 30 minut skakanja. Več si lahko preberete tukaj. 

WOOP! pa pripravlja tudi aktivno in zabavno počitniško varstvo tako v WOOP! Trampolin parku kot tudi WOOP! Kartingu. Več si preberite v članku Zabava v zraku ali na dirkaški stezi – novo WOOP! počitniško varstvo.