WOOP! poletne počitnice bodo letos še posebej pestre in zabavne!

1

V zraku, med ovinki, v drugi dimenziji in v detektivski avanturi – WOOP! poletne počitnice bodo letos še posebej pestre in zabavne!

Bliža se konec šole in čas počitnic, ki se ga otroci izredno veselijo. A poletne počitnice starše pogosto postavijo pred izziv, kam z otroci. Kam se bodo otroci vsak dan radi vračali? Zamislite si najbolj zabavne počitnice za otroke, z raznolikimi aktivnostmi, ki otrokom vsak dan pričakajo nasmeh na obrazu. Počitnice z zabavno družbo in kopico novih prijateljstev. Našli jih boste v WOOP!-u, kjer bo letos še posebej pestro.

WOOP! letos že 4. leto zapored organizira poletno počitniško varstvo, ki otrok ne pušča ravnodušnih. V svojo družbo zato tudi letos vabijo otroke med 6 in 15 letom starosti. Vsakodnevno varstvo bo na voljo skozi celo poletje, letošnje druženje pa bo še posebej zabavno. 

WOOP! poletne počitnice

Tri WOOP! lokacije bodo s svojimi atrakcijami poskrbele, da bo čas prehitro minil.

 • V novi WOOP! Areni bodo otroci razgibavali svoje možgane in domišljijo, saj bodo potovali v druge dimenzije, vrteli bowling kugle in se po detektivsko spopadali z ugankami sob pobega.
 • Trampolin park bo s svojim odbitim karakterjem poskrbel za zabavno razgibavanje njihovih teles in jih spremenil v prave male akrobate.
 • Na karting stezi pa se bodo s pomočjo izzivov spopadali z ovinki in se naučili hitre, a varne vožnje.

Počitniško varstvo bo potekalo vsak delavni dan med 7. in 17. uro, v ceno pa je vključena:

 • prehrana s tremi obroki,
 • vse aktivnosti ter oprema in
 • pripomočki, ki jo otroci potrebujejo za izvajanje le-teh. 

Na voljo je 9 terminov:

 • 28. 6. – 2. 7. 2021
 • 5. 7. – 9. 7. 2021
 • 12. 7. – 16. 7. 2021
 • 19. 7. – 23. 7. 2021
 • 26. 7. – 30. 7. 2021
 • 2. 8. – 6. 8. 2021
 • 9. 8. – 13. 8. 2021
 • 16. 8. – 20. 8. 2021
 • 23. 8. – 27. 8. 2021

Vse informacije o zabavnih WOOP!-ovih počitnicah in prijavo najdete na spletni strani: www.woop.fun/poletne-pocitnice. 

A pohitite, zgodnje prijave prinašajo ugodnosti! 😊

Vse WOOP! atrakcije v enih počitnicah – zabavne dogodivščine za vse okuse!

ODBITO TRAMPOLINANJE

V dveh zabavnih treningih v trampolin parku bodo izkušeni animatorji poskrbeli za varno razgibavanje na trampolinih in otrokom predstavili osnove akrobatike. Naučili jih bodo osnovne, pa tudi zahtevnejše trike na trampolinih in ostalih atrakcijah.

WOOP! poletne počitnice, trampolin park

DRZNO ŠOFIRANJE

Zabavna WOOP! Karting steza bo v otrocih zbudila dirkaški duh, saj bodo WOOP!-ovi inštruktorji zanje pripravili različne izzive in naloge, hkrati pa jim bodo razkrili več trikov in nasvetov, da bodo otroci postali pravi mali dirkači.

WOOP! poletne počitnice, karting

ODŠTEKANO BOWLANJE

V WOOP! Areni bodo otroci bowling spoznali, kot še nikoli doslej. Preizkusili bodo interaktivni bowling, hyper bowling, bowling izzive in se zabavali z novimi odštekanimi nadgradnjami bowling igre.

WOOP! poletne počitnice, bowling

ZMEŠANO KUHANJE

Zmešana kuharija bo poskrbela za razvajanje brbončic, saj bo otroke izzvala na preizkus njihovega kuharskega znanja in jih prelevila v prave pizza mojstre.

WOOP! poletne počitnice, kuhanje

NENAVADNA WOOP! OLIMPIJADA

WOOP! Olimpijada je odbito tekmovanje, kjer se bodo otroci pomerili v zabavnih nalogah in izzivih, ki vključujejo različne vsakdanje pripomočke: karte, žoge, piškoti, papirčki, slamice …

WOOP! poletne počitnice, olimpijada

FUN-TASTIČNO USTVARJANJE

Zabavno druženje bo tudi poučno in ustvarjalno. Spoznali bodo zabavna dejstva o trampolinih in bowlingu ter kreirali pripomočke za fotografiranje, unikatne majice, najhitrejša papirnata letala in čisto svoje družabne igre.

POTOVANJE V DRUGE DIMENZIJE

Laser tag poligon in arena virtualne resničnosti bosta otroke popeljala v drug svet. Prelevili se bodo v prave laserske borce in reševali svet. Kot Angry bird-i bodo odganjali nagajive pujse in na piratski ladji skrbeli za lačno piratsko posadko. 

WOOP! poletne počitnice

DETEKTIVSKO ODKRIVANJE UGANK

V popolnoma novih sobah pobega se bodo prelevili v prave detektive. S pomočjo zabavnih ugank bodo razgibavali svoje možganske celice. Rešiti morajo recept za čokolado in odkriti skrivnost izgubljenega podvodnega mesta Atlantida. 

KLIK za prijavo!