WOOP! karting za adrenalinske mulce

2

Poleg Trampolin parka WOOP! lahko sedaj, za še več WOOP! doživetja, obiščete tudi WOOP! karting. WOOP! karting je svoja vrata odprl v BTC City-u, Hali 18 in je eden najmodernejših karting centrov v Evropi. Karting center je primeren tako za najmaljše voznike, ki se bodo s starši ali sami prvič peljali z gokarti, kot tiste, ki bi radi preizkusili popolnoma novo, večnivojsko progo in odpeljali svoj najhitrejši krog ali pa se preizkusili na GRAND PRIX turnirjih, ligah in tekmovanjih na čas.

Posebnosti novega Kartodoma

Na novem kartodromu, dolžine nekaj manj kot 300 metrov so na voljo najnovejši električni gokarti podjetja RIMO, ki omogočajo varno in adrenalinsko vožnjo tudi najmlajšim voznikom. V dvosedih lahko zapeljete otroke od 4 leta dalje, otroci od 6 leta dalje se lahko že samostojno peljejo v ‘junior’ gokartih oz. od osmega leta dalje v čisto pravih gokartih za odrasle.

Naši mulci – dirkači pred vožnjo 

Proga je obogatena s svetlobnimi efekti, ki pričarajo občutek še večje hitrosti in nepozabnega doživetja. Posebnost je tudi večnivojska proga, s klančinami, ki se dvigujejo in spuščajo, ter omogočajo vožnjo v dveh nadstropjih. Poleg tega pa posebna integrirana platforma obiskovalca oz. zgolj gledalca popelje v osrčje same gokrat akcije.

WOOP! karting
WOOP! karting
WOOP! karting center (Foto: Jaka Ivančič)

Zagotavljanje varnosti je woop-ovo osnovno vodilo, zato sledimo najnovejšim varnostnim smernicam. Poseben sistem nadzoruje celotno dogajanje na progi in skrbi za ustrezno signalizacijo, ter nadzoruje vožnjo in prilagaja hitrost gokartov v primeru nepredvidenih situacij ali ovir na progi. Prav tako se hitrosti gokartov prilagajaju starosti in izkušnjam voznikov. To pomeni, da so na progi vedno isto hitri vozniki, ki pa lahko napredujejo v višji hitrostni razred na podlagi doseženega časa.

Trgovina WOOP! karting

Še vedno edinstven in poln doživetij – WOOP! 

V našem članku boste našli vsa doživetja, ki jih WOOP! ponuja in ki so navdušila naše mulce.