VEČ KOT LE POČITNIŠKO VARSTVO- WOOP! Poletne počitnice v Ljubljani in Mariboru

0

Pri WOOP!-u so izjemno ponosni na njihovo dolgoletno tradicijo in bogate izkušnje v organizaciji poletnih počitnic za otroke. V Ljubljani organizirajo počitniško varstvo že 7. leto zapored, v Mariboru pa že drugo leto. Na počitnice pa vabijo vse otroke od 6 do 15 let, da se jim pridružijo na nepozabni poletni dogodivščini.

Zavedajo se, da je zabava ključnega pomena za popolne počitnice. Zato so ustvarili pravi raj za počitniško varstvo, ki ni osvojilo le srca otrok, ampak tudi staršev! Njihov program je zasnovan tako, da nenehno spodbuja njihovo radovednost, otroke ohranja aktivne, polne energije in nasmejane.

WOOP!ova ekipa strokovnjakov za poletne počitnice bo poskrbela, da bodo vaši otroci deležni izjemne skrbi, varnosti in nepozabne zabave v prijetni družbi vrstnikov. Z novimi prijatelji ob sebi bodo raziskovali svoje meje, osvajali nove spretnosti ter skupaj ustvarjali nepozabne spomine.

Kako se imajo otroci na WOOP! Poletnih počitnicah v Ljubljani, predlagamo, da si kar sami pogledate v videu.

Počitniško varstvo v Ljubljani in Mariboru poteka vsak delavni dan med 7:30 in 16:30 oz. 17. uro, v ceno pa je vključena prehrana s tremi obroki, vse dejavnosti ter oprema in pripomočki, ki jo otroci potrebujejo za izvajanje le-teh. Vsakodnevno varstvo je v Ljubljani na voljo v različnih terminih čez celotno poletje, v Mariboru pa v izbranih terminih v mesecu juliju in avgustu. Poleg tedenskega varstva pa tako v Ljubljani kot v Mariboru omogočajo tudi dnevno varstvo.

ZAKAJ SO NJIHOVE POČITNICE TAKO POSEBNE?

Skrivnost se skriva v premišljenem programu, ki združuje akcijo, šport, smeh in nepozabne trenutke, ki otrokom ponuja le najboljše. ❤️ V Ljubljani je njihov program zasnovan tako, da otroci vsak dan doživijo vznemirljive dogodivščine na kar 6 atrakcijah. Poleg zabave jih čakajo še različni izzivi, tekmovanja, premagovanje ovir, učenje novih trikov ter kreativne in miselne delavnice. V Mariboru pa imajo poleg zabave na atrakcijah vključene tudi različne zunanje dejavnosti ter obisk kina, bowlinga in gasilskega društva.

IZKORISTITE ZNIŽANO CENO POČITNIŠKEGA VARSTVA!

Tako za Ljubljano kot Maribor so tudi letos pripravili znižano ceno za zgodnje prijave, ki velja le do 31.5.2024. Na voljo je več različnih terminov, vendar ne odlašajte preveč, saj so mesta omejena! Več o samem programu poletnih počitnic in ugodnostih, ki jih prejmete, če otroka prijavite zdaj, najdete tukaj:

WOOP! Poletne počitnice Ljubljana

WOOP! Poletne počitnice Maribor

Naj bodo poletne počitnice priložnost za še eno čarobno doživetje, ki bo otroke popeljalo v svet veselja, smeha in brezskrbnih trenutkov.  V WOOP!-u vas že nestrpno pričakujejo!

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime