Vaši najljubši izleti z mulci v letu 2015

0
Čudovito jezero na italijanski strani (Belopeška jezera)

Na naši spletni strani je zavihek izleti med najbolj priljubljenimi. Vas zanima katerih 10 izletov ste si jih največkrat ogledali v letu 2015? Obljubimo, da vas bomo z idejami za izlete zalagali tudi v letu 2016.

1. Igrišče ob Savi

Otroško igrišče Rekreacijskega in izobraževalnega centra (RIC) Sava v Tomačevem, je kraj, kjer lahko preživiš par uric v mirnem, sproščujočem okolju stran od mestnega vrveža. Center s svojo zasnovo ponuja možnosti za številne aktivnosti v naravi, po katerih bodo mulci samo popadali v postelje. Preberite več.

IMG_0096
Mini živalski vrt v Tomačevem

 

2. ZOO park Zagreb

Zagrebški živalski vrt ni zagrajen z visokimi ograjami in zidovi, na trenutek imaš občutek, kot da si na živalskem otoku. Podobno kot ostali evropski ZOO-ji, je ločen po segmentih – npr. Madagaskar, kjer je otok lemurjev, pa Avstralija, kjer skačejo kenguruji, vse do afriške vasice, kjer se pasejo antilope. Preberite več.

IM00
Lep dan je idealen za obisk živalskega vrta v Zagrebu

 

3. Kolesarski izlet od Kranjske gore do Belopeških jezer

Belopeška jezera so priljubljena izletniška točka tik za mejo, na Italijanski strani. Iz Kranjske Gore do tja vodi urejena kolesarska steza, ki jo obdajajo najlepši razgledi na okoliške hribe. Preberite več.

IMG_4085
Zaslužen postanek na poti do Belopeških jezer

 

4. Ribno pri Bledu

Okolica Ribna pri Bledu in pot ob Savi Bohinjki je odlična izbira za sproščeno vozičkanje in sprehajanje po lepi naravi. Mirna gorenjska vasica leži le dva kilometra stran od Bleda. Preberite več.

Sončen zimski dan v Ribnem pri Bledu5. Velika planina

Velika planina je zanimiva celo leto, saj nam vsak letni čas postreže s svojo pravljico. Zrak, razgled, kosilo so najboljša nagrada za prehojeno pot. Preberite več.

VPoznake
Na Veliki planini imate neštete možnosti za uživanje v naravi

6. Robanov kot

Čarobna pot do Robanove planine je ravno prav dolga in ves čas položna, zato jo lahko prehodijo mulci sami oziroma je prijazna tudi do staršev, ki imajo dojenčke v nosilkah. Preberite več.

IMG_0582
Čarobna pot po Robanovi dolini

7. Park Brdo

Park Brdo velja za enega najlepše urejenih pri nas. Dojenčki bodo uživali v vozičkih in opazovanju dreves; malčki in predšolski ob opazovanju račk v ribniku in konj v stajah, za šolarje pa je lahko poučen sprehod po urejenem posestvu in ogled gradu. Preberite več.

IMG_9225
Družinska zabava v Parku Brdo

8. Vodni park Istralandia

Tobogani, vodne atrakcije, animacije za mlado in staro … vse to le nekaj kilometrov od slovenske meje. Vas zanima zakaj nas je Istralandia tako navdušila? Preberite več.

IMG_9600
Uživanje v otroškem delu v vodnem parku Istralandia

9. Mengeška koča

Mengeška koča leži na gozdnem hribčku nad Mengšem. Bodite pripravljeni, da se lahko vaš kratek obisk z mulci, zaradi zabave na vrhu, raztegne tudi na nekaj ur. Mi smo našteli 5 razlogov za obisk. Preberite več.

IMG_2764
Sprehod na Mengeško kočo

10. Z vlakom do Lesc in do igrišča v Kampu Šobec

Na sončen jesenski dan smo avtomobile pustili doma in se z vlakom odpeljali iz Ljubljane do Lesc. Od tam smo se z vozički sprehodili do kampa Šobec. Vožnja z vlakom je za otroke že tako dogodivščina, če pa jih na koncu čaka še veliko igrišče, je to formula za dobro zabavo. Preberite več.

Ob našem prihodu v kamp so račke počivale na bregu ob bajerju pod borovim gozdičkom.
Ob našem prihodu v kamp so račke počivale na bregu ob bajerju pod borovim gozdičkom.

 

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele z našimi družinami. Za več informacij o posameznem izletu, nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.