Vabljeni na prvi MulceRAJ v Festivalno dvorano

1

Pionirski dom Kam z mulcem mame poznamo že iz naše mladosti. Tam se je vedno nekaj dogajalo in najlepši spomini so iz Festivalne dvorane. Tako se je letošnjo jesen začelo čudovito sodelovanje med nami! Večkrat se dobimo na kavici ter piškotih, se pogovarjamo o aktivnostih z otroki, vzgoji in preprosto skupaj dajemo idejo, kako otroke spodbuditi h kulturi in kakovostnemu preživljanju prostega časa.

Tako se je tudi rodila ideja dogodka MulceRAJ. Da združimo enakomisleče starše v najlepšo dvorano, ponudimo nekaj kavostnih uric druženja v kulturi, ustvarjanju…in tudi med nam najljubšimi izdelki. To je naš prvi MulceRAJ in če bo uspešen, pride tudi spomladanski 🙂

 

 • Kdaj: 13.11. 2022 med 15. do 19. uro
 • Kje: Festivalna dvorana, Ljubljana
 • Kaj: ustvarjalne delavnice, raziskovalne delavnice, cirkuška predstava, bazar in predstavitev izdelkov, pokušine dobrot
 • Za koga: primerno za vse starosti mulcev
 • Vstopnina: VSTOP PROST
 • Nasvet: pokušin dobrot bo dovolj, s seboj pa le imejte vodo ali kakšen drug napitek, v primeru žeje:)

Kakšen program lahko pričakujete?

Predstava Cirkuliranje

V cirkuški predstavi klovn in klovnesa skozi skupne dogodivščine spletata zabaven odnos, v katerem se skupaj igrata, ustvarjata in podajata v nepozabne izkušnje. Pri tem tekmujeta, si nagajata, sodelujeta, si pomagata. Na koncu ugotovita, da je najpomembnejše prijateljstvo.

Produkcija: Zavod Bufeto
Dolžina: 40 min
Primerno za: 3+

Predstava Cirkuliranje, Pionirski dom

Predstavi bo sledila še cirkuška delavnica (otroci se bodo lahko preizkusili v vožnji z monociklom, žongliranju, vrtenju krožnikov in drugo). Prav tako bodo organizirane ustvarjalne delavnice.

Kdo nas podpira na prvem MulceRAJ-u?

Zdravko Lidl

Zdravko Lidl je maskota Lidla Slovenija za promocijo uravnoteženega načina življenja. Skozi igrive in poučne vsebine zagovarja pomembnost uravnotežene prehrane, dobrega počutja in kakovostnega preživljanja prostega časa. Prizadeva si k ustvarjanju boljšega sveta, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, skrbi za naravo in za nasmejane otroške obraze.

Kaj bo Zdravko Lidl ponudil na MulceRAJ-u? Zdravko Lidl pripravlja pravo zabavo v svojem kotičku. Manjkalo ne bo tudi jabolk in tattojev Zdravka Lidla.

Več informacij o Zdravku Lidlu: Obiščite zdravko-lidl.si, kjer vas čakajo rubrike TV kuharije, Igralnica in Ustvarjalnica.

Zdravko Lidl bo na MulceRAJ-u delil tudi slastna jabolka
Granola Zdravka Lidla

Recept za granolo Zdravka Lidla najdete tukaj: www.zdravko-lidl.si/slastna-granola/

Medex

Prehranskim dopolnilom Medex za podporo otroškemu imunskemu sistemu smo zveste že kar nekaj let.

 • Za krepitev imunskega sistema v obdobju med septembrom in marcem izberemo Gelée Royale Junior, ki so ga v Medexu razvili posebej za otroke. Ena flaška vsebuje 250 mg matičnega mlečka in naravna vitamina C in E ter naravni beta karoten (vitamin A).
 • Za boleče grlo doma ali na poti izberemo Medexov Propolis Oral Junior na vodni osnovi.
 • Za energijo in dobro počutje izberemo Medexov sirup Multivitamin Junior, ta ima tako dober pomarančni okus, da šolarja zlahka prepričamo v vse pluse, ki ga prinaša:).
 • Da bo telo naših mulcev pripravljeno na vse izzive, pa imunski sistem dolgoročno urimo s sirupom BetaGlukan Junior iz Medexa.

Medexovi izdelki temeljijo na dragocenih čebeljih pridelkih (matični mleček, propolis, med). Vsi so brez umetnih barvil, arom in konzervansov. Uporabljene so aktivne sestavine s klinično dokazanimi učinki, izdelki pa so v celoti razviti in proizvedeni v Sloveniji. V Medexu prav posebno pozornost namenjajo okusu, zato jih mulci obožujejo. Za okus v številnih prehranskih dopolnilih poskrbi kar slasten med, ki ni le sladilo, temveč tudi naravni konzervans, hkrati pa tudi ena od aktivnih učinkovin.

Kaj bo Medex ponudil na MulceRAJ-u? Okušali boste lahko vse Medex Junior izdelke in se na ta način tudi sami prepričali v izvrsten okus in pozitivne učinke, ki jih imajo na imunski sistem. Prav tako bodo za popestritev dneva na voljo številne Medex pobarvanke, nalepke, štampiljke in mnogo več.

Več informacij o Medex izdelkih: Za otroke (medex.si)

Naši mulci obožujejo Medex Junior izdelke
Čin Čin na zdravje že od malih nog (Medex gelée royale)

Argeta

Paštete Argeta Junior spremenijo vsak obrok v pravo zabavo! Pripravljene so iz skrbno izbranih kosov piščančjih prsi in filejev tune, z visoko kakovostnimi začimbami ter z le nekaj kapljicami naravnih rastlinskih olj za odlično mazljivost. Z izboljšano prehransko vrednostjo so postale bogat vir beljakovin, po novi recepturi pa vsebujejo pa tudi manj maščob in soli. Paštete Argeta Junior lahko zato svojim malim radovednežem postrežete kadarkoli in popolnoma brez skrbi .. ne glede na to ali si jih zaželijo na kruhu, grisinu, s sirom ali z zelenjavo. 😉

Kaj bo Argeta ponudila na MulceRAJ-u? Na MulceRAJ-u bodo mulci lahko poskusili vse štiri okuse paštet Argeta Junior, in sicer Original, KokoKrem, KremTuna in SuperTuna. Ob dobri malici pa jih bo zabaval raček Junior, ki je posebej zanje pripravil cele kupe pobarvank.

Več o izdelkih Argeta Junior: Argeta Junior

Skočite tudi na Junior dogodivščine: Junior Adventures

Gremo na Argeta Junior dogodivščine!
Naš 10 letnik jo obožuje! Argeta Junior

Status Metlika

Status je družinsko podjetje, ki proizvaja pripomočke za vakuumsko shranjevanje in pripravo hrane. In zakaj vam KZM s prve roke priporoča večstransko uporabne vakuumske posode podjetja Status?

 • Ker je vakuumsko shranjevanje najboljši način shranjevanja živil v gospodinjstvu, saj na naraven način podaljšate njihovo svežino in 3-4x njihovo obstojnost.
 • Ker so Statusove posode res kakovostne in da izdelki zdržijo več 10 let redne uporabe. Imajo tudi 3 letno garancijo, to pa že nekaj pove:)
 • Glavna prednost je v kakovostnih materialih, ki ne prevzemajo barv in arom iz shranjenih živil, zato lahko eno posodo uporabite za različne vrste živil. Prav tako so razvite in narejene v Sloveniji.
 • Več o vakuumskem shranjevanju si preberite tukaj.

Kaj bo Status ponudil na MulceRAJ-u? Spoznali boste lahko njihove najbolj priljubljene vakuumske posode in njene prednosti.

Več informacij o Status: Shranjevanje v vakuumu – Status.si. Za vas imamo tudi kodo za 10% popust “kamzmulcem”.

Status vakuumske posode
Status vakuumske posode v uporabi KZM

Love2Bake

Love2Bake so prve slovenske hitro zamrznjene cimetove rolice z drožmi. Popestrile bodo vaše družinske zajtrke ali postale nova sladka večerja, ki bo vaš dom preplavila z mamljivim vonjem cimeta. Rolice za pripravo ne potrebujejo predhodnega odtajanja in so spečene v dobre pol ure, zato vas lahko rešijo tudi iz zadrege pred nenapovedanimi gosti. Po želji jih lahko postrežemo s sadjem, sladoledom, jogurtom ali sadnim prelivom.

Kaj bo Love2Bake ponudil na MulceRAJ-u? Sladkali se boste z njihovimi slastnimi cimetovimi rolicami!

Več informacij o Love2bake: drozinadom.com

Love2Bake team 🙂
Love2Bake KZM team 🙂

Rok’s Nut Butter

Rok’s je prvi pravi oreškar z namazi na slovenskem trgu. Rok obožuje oreške in oni obožujejo njega. Če temu dodamo še njegovo strast do novih izzivov, je vrhunski izdelek neizbežen. Delujejo že od leta 2015, prvemu izdelku, ki je bil arašidov namaz, pa se pridružujejo vedno novi oreškasti okusi. Naši mulci obožujejo arašidov namaz, mi starši  pa velikokrat uporabimo mandlljev ali indijski orešek pri pripravi zajtrkov ali kot dodatek jedem, sladkamo se pa prav z vsemi!

Kaj bo Rok’s ponudil na MulceRAJ-u? Okušali in testirali boste prav vse Rok’s namaze iz oreškov. Ne gre zamuditi testa našega najnovejšega belega mandlja :).

Več informacij o Rok’s: Rok’s nut butter. Za KZM pa imamo tudi kodo za 10% popust “MulceRAJ”.

Rok- obraz za znamko Rok’s
Naša mulka ne da prstov stran od arašidovega namaza:)

La Popsi

La Popsi je sadje v vseh oblikah in okusih. Včasih kisel, včasih sladek. Vedno polnega okusa ter vitaminov in s pridihom poletja. V ponudbi imajo sadne zamrznjene deserte na palčki in v lončku ter bonbone in liofilizirane prigrizke, ki si jih lahko privoščite brez slabe vesti.

Kaj bo La Popsi ponudil na MulceRAJ-u? Prvih 48 družin na dogodku bo prejelo paketek njihovih bonbonov ali liofilizoranih prigrizkov.

Več informacij o La Popsi: La Popsi – Fruit yourself!

La Popsi izdelki so zdravi posladek za celotno družino!
Najboljši, La Popsi
Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime