Vabljeni na novo pravljično doživljajsko pot Krškočara

0

Zavod Škrateljc je k številnim nam zelo ljubim učno doživljajskim potem po Sloveniji, dodal novo – Krškočaro.

OTVORITEV KRŠKOČARE bo 30. oktobra ob 11. uri tega leta, NIČ prej in NIČ kasneje, v atriju Mestnega muzeja Krško.

Na vrtu novega bistroja nas bo nagovoril župan Krškega, g. Miran Stanko, nato pa bo zazvenela glasbena pravljica po slikanici Čarovniška šola Krškočara. Ilustrator Jure Engelsberger vam v novo slikanico nariše nekaj čarovniško čudovitega!

Sledi prava gozdno-čarovniška pustolovščina, saj nas bodo interpretativni vodniki popeljali v KRŠKOČARO, kjer nas čaka čarozelna čajanka s čarovnico Ofelijo in Floro Karniolsko ter trening čaroleta s čarovnico Kirado.

Rabiš lahko pohodno obutev, nabrušene čute in ščepec domišljije, za vse ostalo poskrbijo učiteljice in učitelji Krškočare.

Spoznali bomo svojo ČAROMOČ, se naučili ČAROPISA, pripravljali ČAROBNE ZVARKE, imeli trening čaroleta na ČAROMETLI s čarovnico Kirado in še marsikaj nenavadnega. Bodite prvi, ki boste za svoje novo ČAROZNANJE prejeli SPRIČAROVALO.

Krškočara bo od 31. oktobra naprej odprta vse dni v letu, nujni čarovniški potrebščini – ČAROBUKVICO in ČAROPALICO dobite v novem bistroju pri Mestnem muzeju Krško.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime