V središče Koroške – plavat in se zabavat!

0

Slovenj Gradec od poletja 2022 s ponosom predstavlja nov bazenski kompleks Aqualatio, kjer bo vsak zagotovo našel nekaj zase. Bazen je odprt 360 dni v letu in je dobra izbira v vsakem letnem času.

Bazen, končno!

V poletnem času bodo obiskovalcem na voljo velik zunanji bazen, mini bazenček za otroke in rekreacijske površine s trampolinoma, kjer bodo lahko vsi športno radovedni preizkusili svoje akrobatske spretnosti.

Nov bazen v Slovenj Gradcu!

V katerem koli letnem času, pa je v notranjosti objekta na voljo bazen z dvižnim dnom, ki je primeren za plavanje starejših otrok in odraslih, izvajanje tečajev plavanja tako za najmlajše, ki se z vodo šele spoznavajo, kot za vse tiste, ki imajo kakršnekoli gibalne težave in potrebujejo za gibanje v vodi nižjo globino.

Poleg velikega plavalnega bazena je tudi manjši ogravan bazen za najmlajše.

Veliki notranji plavalni bazen z dvižnim dnom, Aqualatio Slovenj Gradec

Za vse, ki se radi razvajate, pa je na voljo vroči bazenček (whirpool) z vodnimi masažnimi efekti, ki je odličen za sprostitev utrujenih mišic ali le za užitke v topli vodi. Tudi otrokom prija:)

Masažni whirpool, Aqualatio
Masažni whirpool, Aqualatio

V Aqualatio pa je na voljo tudi wellness z Zen prostorom, kjer se lahko razvajate v eni izmed 3 savn- finski, turški in bio savni.

Wellness v Aqulation
Čas za mami 🙂

Dodatna ponudba za mulce!

Za otroke je poskrbljeno s super bazenčki in zabavnimi animacijami. Medtem, ko se boste vi prepustili razvajanjem, se bodo vaši otroci zabavali v izvrstno opremljeni igralnici. Otroci bodo lahko svoje rojstne dneve praznovali športno-aktivno in se tako prepustili vodnim norčijam pod budnimi očesi naših animatorjev.

Otroška igralnica, Slovenj Gradec

Ko lakota zagrabi …

Po vseh bazenskih doživetjih boste zagotovo potrebovali dvig energije. V zunanjem baru se lahko osvežite s številnimi hladnimi pijačami ali pa spijete najboljšo kavo v mestu, lakoto preženete s hrustljavim pečenim krompirčkom, se posladkate s slastnimi palačinkami, ohladite pa se lahko s točenim sladoledom.

Po koncu vodnih užitkov, vabljeni na odlično kavo ter sladice

Delovni čas

Notranji bazen:

  • pon.-čet.: 6.00-21.00
  • pet.: 6.00-22.00
  • sob.:8.00-22.00
  • ned.: 8.00-21.00

Savne:

  • pon.-čet. in ned.: 11.00-21.00
  • pet. in sob.: 11.00-22.00

Kje jih najdete?

O vseh novostih, programih in vsebinah, ki se bodo odvijale v bazenskem kompleksu boste obveščeni preko socialnih omrežij in spletne strani. Obiščite jih na njihovi Facebook strani Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec (@AqualatioSG) in Instagram strani Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec (@bazen_aqualatio_sg) ter na spletni strani.

Nov bazen v Slovenj Gradcu

Koroška – zakladnica presenečenj!

Slovenj Gradec nudi, poleg nove vodne pridobitve, še kopico drugih možnosti za raziskovanje. Prijetno lego mu je omogočilo zavetje med Uršljo goro in sosednjim Pohorjem, kjer so danes popotnikom na voljo lepo urejene pohodniške in kolesarske poti, med katerimi velja izpostaviti Štrekno – kolesarsko pot po trasi opuščene železnice. Na bližnjih Kopah je osrednje turistično-rekreacijsko središče Koroške. Mesto je poznano po umetnikih ter številnih kulturnih in družabnih prireditvah. Živahna kulturna dejavnost pa je mestu leta 1989 v okviru OZN prinesla eminentni častni naziv – mesto Glasnik miru. Več idej za izlete po bližnji okolici najdete na naši Facebook in Instagram strani @Visit Slovenj Gradec.