Urban Roof – nepozabno športno počitniško varstvo za aktivne urbane mulce

1

Imate doma mladega nadobudneža, ki se navdušuje nad urbanimi športi, kot je skejtanje, rolanje, bmx kolesarjenje, skirojanje, športno plezanje, hip hop ali breakdance?

Potem smo pravi naslov za vas, saj organiziramo nepozabno športno počitniško varstvo za aktivno urbano mladino. Športno društvo Ilužn pod okriljem športnega centra Urban Roof tudi letos pripravlja športno počitniško varstvo za otroke od 6. do 14. leta.

Skozi pester tedenski program se otroci spoznajo z urbanimi športi – skate, bmx, skiro, rolanje, športno plezanje, z urbanimi plesi – hip hop in breakdance ter z urbano kulturo. Z veliko zabave, druženja in raznolikih športnih aktivnosti otroci tako pod našo Streho preživijo nepozabne športne počitniške dni.

V Urban Roofu se otroci spoznajo z urbanimi športi – skate, bmx, skiro, rolanje, športno plezanje in z urbanimi plesi

 

Program poteka preko celega poletja (vseh 9 tednov) in vključuje strokovno vodenje na delavnicah urbanih športov in kulture, športno animacijo in varstvo, dve malici, kosilo in pijačo. Počitniške aktivnosti vodijo pedagoško in športno izkušeni animatorji, učitelji in urbani športniki. Aktivnosti izvajamo na lokaciji centra Urban Roof na naslovu Pod ježami 5 v Ljubljani, radi pa obiščemo tudi zunanji rolkarski poligon v Savskem naselju in lokalne »pumptracke«. Imamo se noro fajn!

Med počitniškim varstvom obiščejo tudi zunanji rolkarski poligon v Savskem naselju in lokalne »pumptracke« (Urban Roof)

Predznanje posameznih športov ni pogoj za udeležbo, saj se pri vseh športih najprej seznanimo z osnovami in varnostjo, nato pa napredujemo na višje nivoje. Udeležencem programa, ki že imajo predznanje v posameznih športih, program delavnic priredimo in s tem omogočimo napredek in zanimivo dejavnost. Tudi lastna oprema ni pogoj za udeležbo, saj imamo na voljo kar nekaj kosov opreme, ki si jo je mogoče izposoditi.

Predznanje posameznih športov ni pogoj za udeležbo v Urban Roofu

Celodnevno varstvo poteka vsak dan od 7. do 17. ure in vključuje jutranje varstvo, malico, dopoldanske delavnice urbanih športov in kulture, kosilo, popoldanske delavnice in športne dejavnosti, popoldansko malico ter varstvo do 17. ure.

Otroci se lahko udeležijo tudi samo dopoldanskega varstva, ta poteka od 7. do 13. ure. Dopoldansko varstvo vključuje jutranje varstvo, malico, dopoldanske delavnice  urbanih športov in kulture ter kosilo.

Programu počitniškega varstva se je mogoče pridružiti tudi samo za posamezni dan.

Cena varstva za cel teden (5 dni) znaša 155€ za člane ŠD Ilužn in 175€ za nečlane. Članstvo v društvu traja 1 leto, znesek letne članarine pa 30€. Za vsakega naslednjega družinskega člana, ki bi se pridružil počitniškemu programu oziroma za vsako naslednjo udeležbo v programu za istega otroka veljajo za člane nižje cene; za drugega družinskega člana ali druge počitnice je priznan 10% popust, za tretjega družinskega člana ali tretje počitnice pa 15% popust.

Cena dnevnevnega obiska za člane znaša 40€, za nečlane pa 50€.

Cena dopoldanskega varstva za člane za 5 dni znaša 110€,  za ostale 135€, za dnevni dopoldanski obisk boste člani odšteli 28€, ostali pa 35€.

v Urban Roofu je tudi plezalna strena (počitniško varstvo)

Več o freestyle počitniškem varstvu na Urban Roofu si lahko preberete na spletni strani. Na posamezni termin se lahko prijavite preko spletnega obrazca. Za vse informacije smo vam na voljo tudi na info@urbanroof.si ali na številki 040 762 161. Pridružite se nam!