Udeležite se najbolj strašno zabavnega družinskega dogodka leta: Halloween festival 2019

0

Vabljeni na strašno zabaven Halloween Festival Zombie Apokalipsa na tematsko okrašeno posestvo Orehov gaj, kjer so pripravili strašno hud ambient in celo vrsto aktivnosti, doživetij in posebnih dogodkov za otroke, družine in odrasle.

Okrepčajte se na Čarovniškem sejmu, nato pa se podajte se na 40 minutni sprehod po skrivnostnem gozdu, med katerim se boste, tudi čisto od blizu, srečali s čudežnimi bitji, ki pridejo na dan za Noč čarovnic, naučite se čisto svojega čarovniškega trika ali pa se podajte v zmešajte si čisto svoj čarovniški koktejl ali pa se podajte v Zombi skedenj  se udeležite se strašno zabavne, dinamične in hitre Nerf bitke, h kateri se boste zagotovo želeli vrniti še enkrat!

KJE:   Posestvo Orehov gaj, le streljaj stran od ljubljanskega BTC. Točno lokacijo najdete tukaj.

KDAJ: od 26. oktobra do 31. oktobra 2019 – vsak dan od 10:00 do 23:00 (od 1. do 3. novembra 2019 – za zaključene skupine po naročilu).

PRIMERNO ZA: Obisk Čarovniškega sejma je primeren tudi za najmlajše. Privoščili si boste lahko tematsko hrano, magične brezalkoholne koktejle, zakleto sladico, obiščete otroški tatoo salon ali vedeževalko. Ostale aktivnosti 5+.

POMEMBO: “strašljivost” se tekom dneva stopnjuje, zato so večerni dogodki večinoma primerni za starejše mulce. Otroke in sebe oblečite v športna oblačila in obutev, saj dogodek poteka tudi na prostem.

Ves čas dogodka bo potekal Čarovniški sejem, na katerem vam bodo delali družbo okostnjaki in pajčevine, osvetljene z ognjenim ambiento, na voljo pa bo tudi okusna hrana in pijača ter doživljajski programi, za katere ni potrebna predhodna prijava. Če vas bo zamikalo, se boste lahko odločili za obisk naslednjih postojank:

  • Čarovniški bar v katerem vas čakajo čarovniški kotli, posebni koktejli iz katerih se vali dim, črni hamburgerji, zaklenjene sladice in več.
  • Čarovniški koktejli “naredi si sam” – zabavni paket za otroke in odrasle
  • Sekiromet – Zombie edition (od 8 let naprej)
  • Zombie Skedenj – NERF bitka (od 8 let naprej, po sončnem zahodu 10 let naprej)

Če želite posebno izkušnjo, ki jo lahko v celoti doživite le v času Noči čarovnic pa si že danes rezervirajte katerega izmed doživetji, primernih za mulce, družine in posameznike. Dogodki so označeni po stopnji strašljivosti in primernosti. Večina terminov pa se hitro polni, zato ne odlašajte!  Preverite celoten program tukaj.

Rezervacije so potrebne za naslednje programe (plačilo izključno z gotovino na licu mesta):

Rezervacije in predplačilo je potrebno za naslednje programe (plačilo vnaprej prek Paypala ali po predračunu že ob rezervaciji):

Ne zamudite najbolj strašno zabavne dogodivščine leta – Halloween Festival 2019 Zombie Apokalipsa in rezervirajte svoj termin za posebno strašljivo doživetje že danes!