To poletje z mulci raziskujmo Slovenijo in sodelujemo v najbolj radovedni nagradni igri!

0

Letošnje poletje vam raziskovanje Slovenije prinese bogate nagrade. Na potepih se ustavite na bencinskih servisih OMV ob poti in zbirajte nalepke za sodelovanje v poletni nagradni igri Raziskujmo Slovenijo! 

Skupaj z OMV smo pripravili predlog 24 lepih družinskih izletov iz vseh slovenskih regij, ki jih najdete na OMV spletni strani Raziskujmo Slovenijo . Pred ali po izletu se ustavite na najbližjem bencinskem servisu OMV, kjer ob nakupu nad 25 evrov ali izdelkov z Joker nalepko prejmete nalepko, ki jo prilepite na svoj edinstven zemljevid s kodo. 

Kam zmulcem namig: ustavite se na bencinskem servisu OMV Izola jug, kjer lahko na kolesarskem servisnem e-stojalu opravite osnoven pregled kolesa, preden nadaljujete do Kopra
Namig za izlet v obalno kraški regiji: s kolesom od Izole do kopra in naprej do Škocjanskega Zatoka

Kam z mulcem Namig: Odpravite  se na prečudovit družinski kolesarski izlet od Izole do Kopra in naprej do Škocjanskega zatoka. V Izoli se ustavite na bencinskem servisu OMV s kolesarskim servisnim e-stojalom, kjer pregledate tlak v zračnicah in opravite manjši servis kolesa, nato pa na OMV izberete izdelek iz seznama ponudbe  z Joker nalepko in si prislužite nalepko iz obalno kraške regije. Mi obožujemo Štefelinove slastne sendviče ali pa odlične sveže pečene rogljičke. Ostale izdelke z Joker nalepko pa najdete tudi v najnovejšem katalogu Poletne ugodnosti na OMV – Vse za poletni izlet.

Tudi ob vsakem nakupu izdelka z oznako Joker nalepko, prejmete 1 nalepko.
Zemljevid z namigi za izlete in nalepkami shranite v avto ali vaš najljubši popotniški nahrbtnik

Zemljevid z nalepko shranite v avtomobilu ali vašem najljubšem popotniškem nahrbtniku in ob vsakem obisku OMV-ja nanj skrbno nalepite nalepko. Ko zberete 9 nalepk, pofotkajte zemljevid in ga skupaj z vašo kodo letaka dodajte na spletno stran, do katere vas vodi QR koda na zemljevidu. 

Ko zberete 9 nalepk, lahko sodelujete v žrebu za super nagrade:

  1. nagrada: 1 leto goriva MAXXMOTION
  2. nagrada: 12 x vrednostna kartica OMV za 100 evrov

Kam z mulcem namig: Če so vsaj 3 nalepke od devetih iz različnih regij, potem sodelujete še v dodatnem žrebu. Nimate ideje za izlet v drugo regijo? Nič lažjega – obiščite spletno stran Raziskujmo Slovenijo, kjer vam pomagamo z namigi. 

Če med 9 nalepkami zberete vsaj 3 iz različnih regij, sodelujete še v dodatnem žrebu za: 

1 x nosilec za kolesa za namestitev na vlečno kljuko THULE VELOCOMPACT 927

3x par strešnih nosilcev za kolesa THULE PRPRIDE 598

Zberite nalepke in osvojite privlačne nagrade!

Nekaj naših predlogov po regijah:

Posavje: Čateževa energijska pot

Želimo vam prijetno raziskovanje Slovenije in ne pozabite nas označiti na svojih podvigih na Instagramu. Najdete nas na @Kam_z_mulcem