To poletje si privoščite najboljšo vodno osvežitev in zabavo v Vodnem mestu Atlantis

0

Prvo in edino vodno mesto v mestu! Aktualno tako pozimi, kot poleti, a v poletnih tempeturah Vodno mesto Atlantis še razširi svojo ponudbo. Z družino na vodno zabavo ali na razvajanje in sprostitev – vodno mesto poskrbi za vsakega svojega obiskovalca!

Preden predstavimo, kaj vse smo doživeli na obisku v mestu vodnih doživetij, bi želele izpostaviti eno pomembnejših načel Vodnega mesta Atlantis. To je skrb za varnost obiskovalcev, ki je poleg zabave, ključnega pomena in temu ekipa Vodnega mesta Atlantis daje posebno pozornost. Zagotavlja več kot zahtevano število reševalcev iz vode, usposobljeno ekipo vodnih animatorjev za delo z otroki (praznovanja ipd.), pazi in jasno upozarja na ustrezno uporabo vodne opreme in rekvizitov.

Poletna družinska doživetja

Dve družini na lov za vodnimi družinskimi doživetji smo obiskali Atlantis, vodno mesto v Ljubljani. V toplem in sončnem popoldnevu smo se naužili zunanjega bazenskega kompeksa, ki je povezan z notranjim in obratuje le poleti. Tu zagotavljajo konstantno temperaturo bazenov 31°C.

Poleg kopanja v bazenih ne izpustite zunanjega tobogana in spray parka s pisanimi igrali – od vodnih topov, zaves in vodne gobe do prekucnih veder in mlinčka s skodelicami.

NOVOST!!! Za najmlajše obiskovalce so obnovili, povečali in popestrili zunanji otroški bazen za brezskrbno igro, ki ima prijetnih 33°C. Ta je namenjem izključno najmlajšim, ki se z vodo srečujejo v prvih letih živeljenja.

Družinska doživetja skozi celo leto

V notranjem bazenskem kompeksu pa se ob vsakem obisku Atlantisa prvo zapodimo v velik bazen z valovi, kjer se mulci podajo na boj proti valovom in kjer ima voda prijetnih 30°C. Ta je del Sveta doživetij, središče zabave skozi celo leto.

Nato se prepustimo vodnemu toku v sosednjem bazenu, ki je povezan z zunanjim bazenskim kompeksom in tudi podzemno jamo, dobro znano po elastikah. Predlagamo, da ob obisku raziščete zakaj. 🙂

Še vedno največja zmaga Vodnega mesta Atlantis pa so toboganiiii! Dva dolga zaprta tobogana v notranjem kompleksu in en za poletne temperature, ki je zunaj. Notranja, 140 metrov dolga tobogana, popestrita doživetje s številni svetlobni učinki, potovanje skozi črno luknjo pa predstavlja nepozabni vrhunec spusta.

Celoten notranji in zunanji kompeks je opremljen s številnimi ležalniki, kjer se lahko obiskovalci namestijo. Zunanji del pa je poleg ležalnikov opremljen tudi s senčniki.

Programi za otroke

Vodno mesto Atlantis je primerno tako za najmlajše, kot za starejše otroke in zagotavlja bogato ponudbo programov.

  • Poletno počitniško varstvo
  • Plavalna šola in plavalni tečaji
  • Tečaji masaže za dojenčke, gibalne urice za dojenčke, vadba za dojenčke, vadba za malčke in
  • nepozabne rojstnodnevne zabave.

NOVOST!!! Pool party za najstnike (tudi obisk Challe Salle-ta)

V Atlantisu je za mladostnike med 12. in 15. letom zagotovljen Pool party vso poletno sezono med 11. in 16. uro! Zabave bodo tematske in za pevsko zabavo bo poskrbel tudi Challe Salle.

Za starše!

Da lahko dobro poskrbimo za naše mulce, pa moramo posrkbeti zase tudi starši. Vodno mesto Atlantis v sklopu Sveta doživetij za starše ponuja bogate in raznolike tretmaje, ki jih najdete TUKAJ.

Zunanji bazenski kompleks

Se vidimo še to poletje?!