Športne aktivnosti za otroke – seznam ponudnikov po Sloveniji 2019

1

Večina staršev se zaveda pomena redne telesne aktivnosti otrok za njihov motoričen pa tudi mentalni razvoj. Čemur se prilagaja tudi obseg ponudnikov gibanih aktivnosti za dojenčke, malčke in večje otroke. Poraba “odvečne” energije med aktivno vadbo je pogosto razlog, zaradi katerega otroci zvečer kar “padejo v posteljo”.

Pobrskale smo po spletu, naših izkušnjah ter izkušnjah prijateljev in pripravile seznam ponudnikov gibalnih aktivnostih po Sloveniji. Izberite si svojega 🙂


Kam z mulcem vadba meseca: URBAN ROOF, LJUBLJANA

Športni center Urban Roof pod svojo streho ponuja rolkarski poligon, plezalno steno, plesno dvorano in urbano igralnico. S sodobno športno infrastrukturo v kombinaciji z izbranimi učitelji ponujamo varno, zabavno in nepozabno spoznavanje z urbanimi športi, ki postajajo nove olimpiske discipline.

V centru potekajo redni programi Urbane šole:

  • Šola v skate parku (rolkanje, BMX in MTB kolesarjenje, rolanje, kotalkanje in skiro)
  • Urbana šola plezanja
  • Šola urbanih plesov
  • Šola urbane motorike

Programi so namenjeni predšolskim otrokom od 3. leta dalje, osnovnošolcem, mladini in odraslim. V času otrokovih tečajev se lahko tudi starši športno udejstvujete, saj so nekatere vadbe namenjene prav vam. Prijave so že odprte!

V centru izvajamo Freestyle praznovanja rojstnih dni, v času šolskih počitnic aktivno počitniško varstvo, med letom pa poleg rednih programov potekajo še Pižama Party-ji, individualna vadba, tekmovanja, druženja in drugi dogodki. Mogoča je tudi prosta rekreacija.


LJUBLJANA

(Telo)vadba za otroke
Plavanje
Rolanje, kotalkanje
Kolesajenje, skiro
Borilne veščine (judo, karate, aikido)

IMG_5393

Ples in balet
Gimnastika 
Joga 
Plezanje
Nogomet
Atletika
Tenis
Prilagojena vadba

BREZOVICA

LAVRICA

MEDVODE

DOMŽALE

KAMNIK

TRZIN

  • G-rega – otroška telovadba, rolanje, plavanje

KRANJ

NAKLO

CELJE

MARIBOR

SLOVENSKE KONJICE

NOVO MESTO

KOPER

  • ŠD 3Šport – gibalne urice za najmlajše, kolesarjenje, tek

IZOLA

Koroška (Radlje ob Dravi, Dravograd, Mežica, Muta in Vuzenica, Radlje na Koroškem)

Primorska (Izola, Koper, Lucija, Piran, Sečovlje)

  • Malčkov svet – športni in animacijski programi za najmlajše

Če bi se vadbe želele udeležiti ob istem času, kot vaš otrok in je že dovolj velik, da ga lahko zaupate vaditeljem, potem pobrskajte po Seznamu športnih vadb za mamice z otroki. Telesno pa ste lahko aktivne tudi brez organizirane vadbe. Preberite si tudi Kako (p)ostati fit mama – top 3 aktivnosti.

Vse izvajalce vadb za otroke pozivamo, da nas kontaktirajo na info@kamzmulcem.si ali v komentar, da jih dodamo na listo ponudnikov tovrstnih vadb. 

Podatke smo zbrale iz javno dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev.