Spoznajte PlayShifu – interaktivne izobraževalne igrače za radovedne mulce in mulke

0

Otroci preživljajo vedno več časa pred ekrani, vsebine, ki jih spremljajo, pa niso vedno kvalitetne. Igrače PlayShifu so bile zasnovane z namenom, da bo uporaba pametnih telefonov in tablic za otroke zabavna, varna in predvsem poučna, z igro pa bodo otroci razvijali kar 20 različnih veščin.

Vsaka  PlayShifu igrača ima svojo brezplačno aplikacijo (v slovenščini), ki omogoča kvalitetno preživljanje časa pred zaslonom, nudi popolnoma samostojno igranje in vključuje zabavne izzive, s katerimi otroci razvijajo motorične sposobnosti, se učijo angleščine in trenirajo spomin, na zabaven in njim prilagojen način. Igrače so primerne za otroke v starosti od 4-10 let in so na voljo v spletni trgovini Bigbang.

Vsem našim bralcem podarjajo tudi promo kodo za 25% KODA: UAU-DARILO, popust velja do 22.12 2022.  Klikni tukaj za več informacij.

Vse aplikacije so prevedene v slovenščino, z izjemo Plugo Letters, ki je namenjena učenju angleščine, za uporabo pa potrebujete pametni telefon ali tablico. Razen igri Šah Tacto Chess in Tacto Doctor, sta zaradi velikosti figur kompatibilni samo s tabličnimi računalniki. Za igranje ne potrebujete internetne povezave, ta je obvezna samo za prenos aplikacije.

Katere igrače so na voljo?

  1. Orboot interaktivni globus sveta

Ortoboot interaktivni, pametni globus popelje otroka na čarobno potovanje okrog sveta. S skeniranjem globusa prek aplikacije bo le-ta oživel in otroka prek interaktivne zgodbe popeljal preko več kot 400 čudes in več kot 1000 dejstev. Otroci bodo na zabaven način spoznali različne svet in države, živali, svetovne znamenitosti, kulturo, iznajdbe in kulinariko. V aplikaciji otroci rešujejo kvize, uganke, zabavne izzive in odkrivajo skrivnosti. Igra je zasnovana za zgodnje spoznavanje sveta in spodbuja otrokovo radovednost, domišljijo in gradijo otrokovo splošno znanje.

 

2. Plugo Tunes komplet za učenje klavirja

Plugo Tunes je interaktivni pametni komplet za učenje klavirja in učenja glasbe za začetnike. Otroci skozi igro krepijo glasbeno inteligenco in se naučijo več kot 50 pesmi, ki vključujejo vse najljubše rime, pesmice in praznične pesmi. Z aplikacijo bo učenje glasbe zabavno in zanimivo. Trije priloženi ritmi za vsako glasbeno figurico pa bodo poskrbeli tudi za razvoj ritmike. Otroci razvijejo motorične sposobnosti, koordinacijo med rokami in očmi, miselne veščine in glasbeno inteligenco.

3. Imitacijska igra Tacto Doctor

Zdravniški komplet za igranje, za vse otroke, ki si želijo nadeti bele zdravniške halje in skozi zgodbo v igri reševati življenja. Ta zdravniški komplet za igranje je edinstvena igrača s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM), ki bo vaš tablični računalnik spremenila v interaktivno zdravstveno ambulanto ter pomagala vašemu otroku, da se izobražuje, medtem ko preživlja čas pred zaslonom.S tem pametnim zdravniškim kompletom lahko otroci razvijejo družbeno in čustveno inteligenco, izboljšajo svoje sposobnosti reševanja problemov in izvedo več o konceptu varnosti in prve pomoči. Aplikacija ponuja tri igre z več kot 100 nivoji, ki spodbujajo kognitivni razvoj skozi praktično igro, hkrati pa združujejo samostojno igranje z zabavnimi učnimi vsebinami s praktičnim, aktivnim igranjem.

4. Matematična igra Plugo Count

Odlično darilo za otroke, ki ljubijo številke in za tiste, ki še niso vzljubili matematike! Otroci vadijo štetje, zaporedja in vzorce, vrednosti, primerjave, seštevanje, odštevanje, množenje in deljenje. Igra Plugo Count vzbuja navdušenje nad veščinami s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM) skozi zabavne izzive, ki otroka skozi zgodbo učijo matematičnih operacij. Plugo Count spodbudi sluh, vid in otip pri otrocih ter njihove sposobnosti razumevanja, kritičnega in logičnega razmišljanja ter matematične inteligence.

5. Plugo Letters komplet za učenje angleščine

Plugo Letters je interaktivni komplet za sestavljanje besed, ki deluje po načelu obogatene resničnosti s kombinacijo koristnosti praktičnega učenja in zdravega preživljanja časa pred zaslonom. Otroci lahko črkujejo s ploščicami s črkami abecede, obogatijo svoj besedni zaklad ter izboljšajo svojo slovnico z igrami, osnovanimi na zgodbah. Otroci se naučijo črk ter nato še črkovanja s pomočjo abecede, uporabe besed v stavkih, slovnice in jezikovnih konceptov, kot so samostalniki, glagoli in časi. Aplikacija Plugo nudi 5 brezplačnih iger s področja besedišča ter več kot 250 nivojev, zaradi katerih je učenje izjemno zabavno. Še pomembneje pa je, da aplikacija te besedne igre in uganke prilagodi razredu, ki ga obiskuje otrok (od predšolske vzgoje do 4. razreda), da otrok na svojem izobraževalnem potovanju lahko napreduje.

6. Miselna igrača Plugo Link

Plugo Link je igralni komplet s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM), ki deluje po načelu obogatene resničnosti. Gre za komplet kock, ki spremenijo vašo napravo v izjemno zabavno igračo za učenje in izobraževanje. Otrokom pomaga razviti inženirski način mišljenja z zabavnimi izzivi. Igrača Plugo Link je zasnovana tako, da vsebuje več miselnih iger, ki pri otrocih spodbujajo razvoj bistvenih elementov učnega načrta s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM), kot so denimo ustvarjalnost, kritično razmišljanje, sposobnosti sklepanja ter prostorska inteligenca. Aplikacija vsebuje 5 iger z več kot 250 nivoji. Igre so zasnovane tako, da ustrezajo učnim potrebam otrok glede na njihovo starost.

7. Šah Tacto Chess

Igrača Tacto je najlažji način, da se otroci naučijo igrati šah! Poskrbi za otroško, pa tudi za družinsko zabavo, saj z zabavnimi in poučnimi vsebinami vključi prav vse generacije. Z igračo Tacto bo šah zabavna in interaktivna izkušnja z animiranimi temami, osnovanimi na zgodbah. Naj se borijo za banane, bonbone in slavo! Ta čudovita učna igra otroke nauči prav vsega, od posameznih potez do naprednih strategij igre. Komplet za šah ima tudi način napovedovanja potez, s katerim bodo otroci lažje razumeli morebitne naslednje poteze nasprotnika. Mini uganke jim pomagajo vaditi strategije, preden se preizkusijo na čisto pravi šahovnici. Ko bodo pripravljeni, pa bodo lahko ugnali svoje prijatelje in družinske člane v načinu na štiri oči ali pa odigrali igro v načinu za enega igralca, kjer bo njihov nasprotnik umetna inteligenca.

Naročnik vsebine je Bigbang Slovenija. Več informacj o izdelkih najtete na njihovi spletni strani.