Koča pri čarovnici nagradna igra- splošni pogoji

Sodeluj v nagradni igri in se poteguj za nagrado. Podelili bomo:
– 3x družinska vstopnica za obisk Koče pri čarovnici, v vrednosti 8€ (2 odrasli osebi in 2 otroka)

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo do petka, 26. 6. 2015 do 12. ure, pod objavo članka “Nikoli nismo prestari za pravljice – z mulcem v Koči pri čarovnici” na Facebook strani, delili njihove najljubše pravljične junake.

Nagradna igra poteka od 25.6. do 26.6.2015 do 12. ure.
Žrebanje nagrade bo 26.6. 2015 ob 18. uri

V nagradni igri bomo upoštevali le pravilno in čitljivo izpolnjena mnenja, ki bodo dodana na naši Facebook strani, do 26.6.2015 do 12:00 ure.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen in objavljen preko Facebook strani Kam z mulcem. Žrebanje je dokončno in pritožbe niso možne. Nagrada ni izplačljiva v gotovini. Če se nagrajenec ne javi v 20 delovnih dneh od obvestila o nagradni igri, se njegova nagrada izžreba še enkrat in podeli drugemu sodelujočemu v tej nagradni igri. Spletna stran kamzmulcem.si si pridržuje pravico do uporabe podatkov v interne namene.

OBVESTILO: Facebook ne sodeluje v nagradni igri in za njeno izvedbo v nobenem primeru ne odgovarja. / Acknowledgement that the promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.