Istralandia nagradna igra – splošni pogoji

Sodeluj v nagradni igri in se poteguj za nagrado. Podelili bomo:
– 3x po 2 standardni vstopnici v vrednosti 40€ za park Istralandia

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki se bodo do ponedeljka, 22. 6. 2015 prijavili na spletni strani

Nagradna igra poteka od 17.6. do 22.6.2015 do 12. ure.
Žrebanje nagrade bo 22.6. 2015.

V nagradni igri bomo upoštevali le pravilno in čitljivo izpolnjene prijave, ki bodo izpolnjene do ponedeljka, 22. 6. 2015 do 12:00 ure.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen po elektronski pošti. Nagrajenec bo po koncu nagradne igre objavljen na spletni strani in na facebook strani Kam z mulcem. Če se nagrajenec ne javi v 20 delavnih dneh od obvestila o nagradni igri, se njegova nagrada izžreba še enkrat in podeli drugemu sodelujočemu v tej nagradni igri. Žrebanje je dokončno in pritožbe niso možne. Nagrada ni izplačljiva v gotovini. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini dolžan predložiti svojo davčno številko. Spletna stran kamzmulcem.si si pridržuje pravico do uporabe podatkov v interne namene. S sodelovanjem v nagradni igri se prijavljeni strinja s prejemanjem tedenskih e-novic. Od novic se lahko kadarkoli odjavi.

OBVESTILO: Facebook ne sodeluje v nagradni igri in za njeno izvedbo v nobenem primeru ne odgovarja. / Acknowledgement that the promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.