Spaß mit Wolfi- igralne urice v nemščini

0

Bi si želeli, da vaši otroci občutijo simpatijo do nemškega jezika? Da se skozi igro potopijo v svet nemškega jezika ter se učijo z veseljem in na zabaven način?
Na Goethe-Institutu Ljubljana organiziramo igralne urice z naslovom »Spaß mit Wolfi«, na katerih lahko vaši otroci (5-8 let) bodisi naredijo prve korake v nemškem jeziku ali pa vadijo oz. poglobijo že naučeno v varnem okolju pod vodstvom izkušenih moderatorjev.
Igralne urice potekajo od 13. septembra do decembra 2023 ob sredah od 16.00 do 17.30 na Goethe-Institutu Ljubljana, (Mirje 12) in so sestavljene iz dveh delov:

  • 16.00 – 16:45 (1. del)
  • 16:45 – 16:50 (odmor)
  • 16:50 – 17:30 (2. del)
Spaß mit Wolfi- igralne urice v nemščini

Vsako srečanje ima osrednjo temo. V prvem delu bomo na izbrano temo ustvarjali, v drugem delu pa bomo izdelke uporabili pri učenju – to je pri gibanju, igranju vlog, ipd.
In kako urice potekajo? S pomočjo Wolfija, prijazne lutke, ki predstavlja nemškega pisatelja, znanstvenika in politika Johanna Wolfganga von Goetheja, po katerem je naš inštitut dobil tudi ime. Wolfi je tu zato, da se z otroki spoprijatelji, jih vzpodbuja, in seveda govori nemško.

Rok za prijavo: 11. september

Cena: 247 €

  • Udeleženci prejšnjih igralnih uric imajo 10-odstotni popust: Cena 222 €
  • Cena vključuje: igralne urice, DDV ter ustvarjalni material

Se vaš otrok še ni srečal z nemščino ali pa ne veste, kako bi se odzval na igralne urice oz. Wolfija?
V ta namen organiziramo urico za pokušino, ki bo potekala v sredo, 6. septembra, od 16.00 do 17.30 v Goethe-Institutu Ljubljana, Mirje 12.

Tako lahko vaš otrok od blizu doživi Wolfija in skupaj se lahko odločite, ali so igralne urice primerne za vašega otroka.

Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani www.goethe.de/spass ali pa kontaktirajte Katjo Bradač katja.bradac@goethe.de, 01/3000-312.

Spaß mit Wolfi- igralne urice v nemščini

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime