Šola zmajeslovja na Ljubljanskem gradu: Planet zmajev

0

Pridruži se nam na treh nepozabnih pustolovščinah odkrivanja skrivnosti zmajev in zanimivosti iz njihovega življenja na Ljubljanskem gradu!

Zmaji že dolgo živijo v miru in prijateljstvu. Zaradi Profesorja zmajeslovja so postali zaupljivi do ljudi, in tako so se odločili, da izučijo nove zmajeslovce, človeški mladiči pa so za to nalogo najboljši, saj so iznajdljivi, bistroumni in pogumni … Profesor je skupaj s Pustolovko ustanovil prvo šolo zmajeslovja pri nas. Vendar – najprej se moramo izkazati in pokazati, da smo vredni njihovega zaupanja.

Šola zmajeslovja, Planet zmajev, Ljubljanski grad

Za nas so pripravili preizkušnjo, na kateri bomo spoznali vrste zmajev in njihove prednike. Pridruži se nam lahko vsak, ki premore dovolj poguma, da sprejme izzive, s katerimi se bomo spoprijeli na poti. Preučevanje zmajev je namreč zelo resno terensko delo. Lahko le upamo, da bo tokrat potekalo vse brez zapleta in da se Čarodejka, profesorjeva sestra, znova ne vmeša v našo šolo zmajeslovja. Pa bo temu res tako?

Šola zmajeslovja, Planet zmajev, Ljubljanski grad

NASLEDNJI TERMINI:
– sobota, 15. 10 2022, ob 10.30: Prerokba o pogubi zmajev
– sobota, 12. 11. 2022, ob 10.30: Vrhovna čarovnica

  • Primerno za otroke od 5. do 10. leta starosti.
  • Cena vstopnice: 5,00 EUR
  • Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si. Število vstopnic je omejeno.
Šola zmajeslovja, Planet zmajev, Ljubljanski grad

Kako si lahko popestrite doživetje z otroki?

Povzpnite se na Ljubljanski grad s tirno vzpenjačo, ki nudi čudovit panoramski pogled na prestolnico. Če vam po predstavi ostane še kaj energije, pa v našem članku še nekaj idej, kaj si z otroki ogledajte na Ljubljanskem gradu. Priporočamo tudi sladico v Grajski kavarni ter obisk čudovite grajske trgovine Frederik.

Vožnja z vzpenjačo na Ljubljanski grad odkriva čudovit pogled na prestolnico

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime