Smarti book – čudežna knjigica, ki jo obožuje cela družina

0

SMARTI BOOK je ročno izdelana tiha knjiga za otroke. Pedagoško oblikovana in po želji personalizirana knjiga, za različna starostna obdobja, tudi za dojenčke. Je interaktivna knjiga, ki je v celoti narejena iz blaga in na vsaki strani ponuja novo didaktično aktivnost, ki pozitivno vpliva na razvoj otroka. Je tudi pripomoček za učenje ob igri, ki otroku omogoča zabavno in ustvarjalno uporabo.

Smarti book je hkrati didaktični pripomoček, ki odlično vpliva na razvoj senzorne integracije, fine motorike, ustvarjalnosti, besednega zaklada, pincetnega prijema in ostalih ročnih spretnosti, krepi otrokov domišljijski svet ter spodbuja k ustvarjalnosti.

Foto: Smarti book

Tiha knjiga je knjiga brez besedila, ki otroka skozi igro vsakič popelje v svet novih zgodb in doživetij. Igranje z vsemi majhnimi dodatki različnih oblik, barv in velikosti ponuja otroku novo didaktično aktivnost.

S kodo KZM15 si lahko zagotovite 15% popusta na vse Smarti book knjigice.

Knjige Smarti book so skrbno oblikovane za različna starostna obdobja. Med seboj se predvsem razlikujejo po težavnosti stopnji dejavnosti, velikosti dodatnih delcev na strani, vsebini in barvni kombinaciji. Nekatere vsebujejo bolj kompleksne dejavnosti, medtem ko so druge bolj prilagojenje za razvoj dojenčka.

Foto: Smarti book

Na voljo so naslednje knjigice:

Za dojenčke (0-9 mesecev):

Black and White. Foto: Smarti book

Za malčke (9 mesecev – 2 leti):

Za malčke (2-4 leta):

Sweet winter house, Smarti book. Foto: Smarti book

Za otroke (4+ leta):

Drive and Explore knjigica

Poleg knjig so za malčke na voljo tudi druge igrače, ročno zašite iz blaga: naprstne lutke, didaktična sestavljanka in spomin.

Kdo stoji za Smarti book?

Tamara, učiteljica razrednega pouka, na sveže dvakrat mama in predvsem nekdo, ki vedno znova raziskuje in odkriva nove poti v življenju. Za mano je že nekaj let izkušenj pri delu z otroki. Pri tem delu zelo uživam in prav tako dajem vse od sebe, da otrokom na zanimiv način predam znanje, izkušnje in jih spodbujam k ustvarjalnosti in napredovanju. Delo v razredu res obožujem, stremim k temu, da so učenci pri delu čim bolj inovativni, motivirani in radovedni.

Poleg poučevanja, pa zelo rada ustvarjam, oblikujem in izdelujem različne stvari. Ravno zato, sem si želela za svojo hčerko ustvariti tiho knjigo. Nato sem ob spodbudi domačih svojo idejo razširila, poiskala ves potreben material in se v samo izdelavo in oblikovanje bolj poglobila. Nato pa se je porodila Smarti ideja in tako je nastalo naše malo podjetje Smarti book. Pri iskanju različnih dejavnosti, ki jih najdete na vsaki strani naše tihe knjige, se trudim oblikovati zanimive, a hkrati poučne vsebine. Med seboj se predvsem razlikujejo po težavnosti stopnji dejavnosti, velikosti dodatnih delov na strani, vsebini in barvni kombinaciji. Nekatere vsebujejo bolj kompleksne dejavnosti, medtem ko so druge bolj prilagojene za razvoj dojenčka.

Tamara, mama Smarti book. Foto: Smarti book