Skrivna zarota mulcev, za katero morajo takoj izvedeti vsi starši

0

Če še niste vedeli, je prav vsak naš mulc član velike mednarodne mreže, ki kuje zaroto. Proti staršem seveda. Izvedite, kaj naklepajo in kaj je edina rešitev za zaščito.  

Majhni mulci z drznimi načrti

Naši dojenčki, naši otroci. Naše največje ljubezni, ki nas vsak dan znova učijo pravega pomena življenja. Z vsakim novim gibom, z vsakim smrdljivim kakcem. Z goro umazanega perila, ki ga vsak dan pustijo za seboj.

Tako so prikupni, da zlahka spremenijo naše življenje. Spremenijo naše prioritete – recite nasvidenje sproščujočim trenutkom v kadi, in naše sprostitvene taktike – kar navadite se gledati 30 krat eno in isto risanko. Kar naenkrat se vse spremeni tudi v našem skrbno urejenem domu, ko mali navihanci prevzamejo kontrolo in ga v trenutku spremenijo v pravi raziskovalni laboratorij madežev.

bald-baby

Temna skrivnost, ki jo prinesejo na svet v trenutku, ko se rodijo

Zagotovo se je to zgodilo tudi vam, kajne? In upam, da ne mislite, da je to le slučaj. To je skrbno načrtovana igra mulcev, imenovana “Zarota mulcev”.

Takole je. Nikakršno naključje ni, da ljubki dojenčki polulajo vašo najljubšo srajco tik preden se odpravite na svečano večerjo. Vsi naši dojenčki so člani prav posebne mednarodne organizacije. Gre pravzaprav za zaroto svetovnih razsežnosti, s ciljem umazati vsako oblačilo in tkanino. Pretkan načrt mulcev vsega sveta, s katerim nas starše držijo v šahu.

In veste kaj? Kar se nam zdi mestni raj za preživljanje družinskega časa v igri naših najljubših, je za mulce peskovnik veliko več. Prav na igriščih naši mulci združeno načrtujejo naslednji korak, naslednji madež. Med seboj delijo najbolj učinkovite tehnike in najbolj primerne trenutke. Velikokrat na igrišču k zaroti tudi privabijo nove člane. Res pretkano!

https://youtu.be/9COy-I3HHeI?list=PLQe31r3OUWD3vbVc-r6nWWo5Aod3FDxSN

Mulci so del mednarodne organizacije

Kdaj sem prišla do tega spoznanja? Težko reči, vendar se dobro spominjam popoldneva, ko sem z najboljšo prijateljico Mojco, prav tako nosečko, pila čaj. V trenutku, ko sva naredile prvi požirek, je neznana sila od znotraj povzročila, da sva se sami polili po celotni obleki. Ta sila se je imenovala Laura in Tom, bodoča mulca v najinih trebuščkih.

Najprej sem za moje nerodnosti krivila pomanjkanje spanca, vendar sem s časom začela opažati nerazložljive stvari. Le nekaj mesecev pozneje, so se moji sumi začeli uresničevati. Moja mulka Laura je imela le 8 mesecev, ko so se že začeli pojavljati prvi trdovratni in raznobarvni madeži. Korenček na beli bluzi in podrt kupček na črni tkanini so bili le nekateri znaki. Vsakič, ko sem za trenutek odvrnila pozornost od nje, je mulka z najbolj dovršeno kreativnostjo ustvarila nov madež. Takrat sem spoznala, da so moji sumi o zaroti mulcev resnično upravičeni.

Ne skrbite, obstaja rešitev

Zahvaljujoč vsem mamicam, ki so delile svoje tegobe na mojem blogu, sem tudi jaz zagledala luč na koncu tunela, polnega madežev. Svetlo luč v obliki brezhibnega in čistega perila.

Ja, prav ste prebrali. Obstaja rešitev za vsak madež. Pokukajte na to spletno stran  in spoznajte univerzalno sredstvo, nepremagljivo orožje v boju proti otroškim madežem. Persil pralni praški vam bodo, staršem, pomagali zaustaviti umazanijo, ki jo mulci s celega sveta s takim užitkom ustvarjajo.

Morda res ne moremo ukrotiti mulcev, lahko pa ukrotimo madeže.

cake-baby-girl

Blog post je napisala Mila Waters, ustvarjalka nemškega bloga Mutter&Kind, ki vse svoje perilo pere s Persilom in se uspešno bori s trdovratnimi madežiPersil pa nas je najel, da njen blog objavimo tudi na kamzmulcem.si za vse starše, ki potrebujejo pomoč pri večni zaroti mulcev