Seznam športnih vadb za mamice z otroki

1

Redna telesna aktivnost je poleg prehrane ena pomembnejših pogojev za zdrav vsakdan. To seveda velja tudi za mame, ki se po porodu rade odločijo, da nadaljujejo s telesno vadbo oz. se te znova lotijo. A kaj, ko je urnik povprečne mame vsaj nekaj let po porodu zelo natrpan, zato je primeren čas za športno aktivnost pogosto težko najti. 

S tem “izzivom” se trenutno soočamo tudi Kamzmulcem mame, zato smo pobrskale med ponudniki najrazličnejših vrst vadb, ki se jih lahko udeležijo mame skupaj z otroci, največkrat dojenčki. Izbirate lahko med naslednjimi:

LJUBLJANA

TRZIN

GROSUPLJE

KRANJ

CELJE

MARIBOR

IVANČNA GORICA

ZASAVJE (Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik, Trzin in na domu)

Ne pozabimo, da vadba poleg fizičnega dobrega počutja, zmanjšuje tudi stres in povečuje samozavest – torej krepi telo in duha.

Hej, ponudniki športnih vadb za mamice z otroki! Bi želeli ponudbo izvajanja športnih vadb za mamice z otroki tudi vidno izpostaviti kot VADBO MESECA? Pišite na nam info@kamzmulcem.si.

Vse izvajalce vadb pozivamo, da nas kontaktirajo na info@kamzmulcem.si ali v komentar, da jih dodamo na listo ponudnikov tovrstnih vadb. 

Podatke smo zbrale iz dostopnih podatkov na spletu in ne odgovarjamo za kakovost storitev posameznih izvajalcev. Fotografija na naslovnici je last http://bodytreestudio.com/.

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

1 komentar

  1. Kangatraining® je najboljša poporodna vadba za mamice z dojenčki ali malčki. Pri Kangatraining-u se krepijo globoke trebušne mišice ter vse mišice, ki so oslabele tekom nosečnosti in poroda. Koncept je izdelan s strokovnjaki iz medicinskega področja pediatri, ginekologi, splošnimi zdravniki, babicami in šolami za pravilno in zdravo nošenje otrok, ki Kangatraining® tudi priporočajo.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime