Seznam organiziranega počitniškega varstva otrok med poletjem 2020

2

Z junijem se začno dopusti. Večina družin se odpravi na morje ali kak drugačen oddih. Hkrati pa se s koncem junija za predšolske otroke in šolarje konca šolsko leto. Tako so prosti čisto do septembra. Za teden, dva ali tri se odpravijo na morski oddih s starši, ostali čas pa preživijo pri starih starših ali se udeležijo raznoraznih (ne)organiziranih aktivnosti.Pripravile smo spisek zanimivih tedenskih aktivnosti, na katere imate možnost prijaviti svoje mulce. Medtem, ko so starši po službah, se lahko mulci igrajo, učijo in zabavajo na naslednje načine:POČITNIŠKO VARSTVO MESECA

DISCOLAND – Ustvarjalne in športne delavnice za otroke od 5 do 12 let

Discoland – počitniške celodnevne delavnice za otroke
V Discolandovih celodnevnih počitniških ustvarjalnicah bodo otroci uživali v raznolikih delavnicah. Vsak otrok bo našel aktivnost za sebe:
 • likovno ustvarjanje,
 • šport,
 • raziskovanje,
 • kino,
 • ples in še več!
Kvalitetno in nepozabno varstvo vam omogočamo po ugodni ceni z “korona popustom”. Za vaše otroke bo za vse poskrbljeno, saj ko so vaši otroci srečni ste starši zadovoljni.
Več informacij na Discoland spletni strani.
Discoland – počitniške zabavne delavnice za otroke od 5 do 12 let


Poletne počitnice

CELA SLOVENIJA

 • CŠOD – tematsko različne, za otroke starosti 7+ ŠE NI ZNANO

LJUBLJANA

ZBILJE

VRHNIKA

HORJUL – PODOLNICA

SELO PRI PANCAH

 • Natin svet – počitniški tabor, 8 do 14 let

GROSUPLJE

 • Natin svet, počitniški tabor v naravi za otroke od 8. do 14. leta. Termina: 14. – 20.7. in 21. – 27.7.2019
 • Tabor pod mesečino, počitniško varstvo

KRANJ

VELENJE

CELJE

REČICA OB SAVINJI

LUČE

PTUJ

BLED in BOHINJ

KRANJSKA GORA

 • Olimpijski športni tabor s Foksijem, otroci bodo v naravi skozi igro spoznali različne olimpijske športe, vsakega s svojo karakteristiko, zgodovino in izvorom. Tabor je primeren za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole. Termin: 30. 6. – 5. 7.

MARIBOR

PIRAN

 • Zmigajmo, počitniško varstvo – TERMINE OBJAVIJO KMALU

KOPER

GORENJA TREBUŠA

BREZPLAČNO POČITNIŠKO VARSTVO – CENE ŠTUPAR

V okviru projekta Večgeneracijski center Ljubljana NšPlac, na JZ Cene Štupar CILJ organiziramo brezplačno počitniško varstvo otrok (za otroke med 6. in 12. letom) v dveh terminih:
ŠE NI ZNANO

POSEBEN 10-DNEVNI TABOR NA ROGLI

Zavod gibaj in zmagaj, v sodelovanju s Pediatrično kliniko Ljubljana, pripravlja 10-dnevni tabor na Rogli za otroke s prekomerno telesno težo in tiste, ki niso aktivni. Problema debelosti se lotevajo celostno, zato bodo na taboru prisotni zdravniki, nutricionist, osebni trenerji, specializant družinske terapije, specialni pedagogi in drugi. Sprejemajo VSE otroke, kar pomeni, da so vabljeni tudi otroci z motnjami v duševnem in telesnem razvoju, ki imajo dodatno subvencioniran tabor. Takšen tabor se v Sloveniji odvija drugič in je plod dela strokovnjakov iz Pediatrične klinike, Fakultete za šport, društva Specialne olimpijade Slovenija in Zavoda gibaj in zmagaj. Prvim 100 prijavljenim bodo ceno tabora znižali za 150 eur, otrokom z motnjo v duševnem razvoju pa še za dodatnih 100 eur (pogoj je članstvo v Društvo Specialne olimpiade Slovenija).

Avtor fotografije na naslovnici je Arheološki izkustveni center.

Zgoraj navedeni programi so zbrani iz javno dostopnih spletnih strani. Če imate informacijo o počitniškem programu za otroke poleti nam pišite na info@kamzmulcem.si ali v komentar in z veseljem ga bomo uvrstili na aktualen seznam. Za napake objav s strani nosilcev programov ne odgovarjamo.