Se vidimo na prvem Grilovem bike dnevu v Kočevju!

0

Če vsaj tako kot mi z mulci radi preživljate aktiven skupen čas v naravi, zagotovo poznate Grilote in njihovo zgodbo. Tokrat Nina in njuni otroci pripravljajo prvi Grilov Bike Dan, ki se bo 24. septembra 2022 odvijal v našem najljubšem slovenskem MTB trail centru Kočevje. 
KDAJ: 24. 9. 2022 ob 10 uri, konec pa nekje do 22 ure zvečer

KJE: MTB trail Center Kočevje

KDO: mulci vseh starosti. Ideja je da se imamo fino v sproščenem okolju, obdani z naravo, zbrani vsi vseh starosti in na vseh nivojih kolesarjenja.

ZAKAJ KOČEVJE: več o Kočevju in okolici v prispevku Kočevsko – najbogatejša družinska doživetja gozda, iger in vode

PROGRAM:
– Tečaj MTb kolesarjenja za otroke
– Pump track pokaži kaj znaš za otroke (najboljši trik, najboljši stil in najboljši vajb)
– Flow trail dirka (povprečen čas zmaga, nagradili pa bodo tudi najhitrejšega )
– Pokaži kaj znaš na skakalnicah (najboljši trik in stil )
– Furamo za Grilota – spust po trailu
– Predstavitev Grilo skakalnice
– Druženje ob ognju z živo glasbo

Več o aktualnih informacijah in dogodku lahko spremljate na njihovem Instagram profilu in na naši spletni strani.

Kdo je Grilo in njegov Grilogang

Grilo je bil več kot 20 let poznan, kot eden najboljših deskarjev prostega sloga po vsem svetu. V tem času je ustvaril dolgoletna sodelovanja s podjetji kot so: Burton Snowboards, GoPro, BMW Slovenija, Absolut Park in drugi.
Med vsemi dosežki, kot Air & Style zmage in X games stopničke, odmevni snowboard filmi, svetovnii nazivi in naslovnice, kratki dokumentarni film The Grilomentary in lastna internetna serija, The Grilosodes, je težko najti nekaj, kar grilo ni dosegel znotraj deskarskega športa. Poznan pa ni bil le kot eden najboljših deskarjev prostega sloga, temveč tudi kot vsestranski športnik in oče ki mu ni bilo para.
V zadnjih letih, je v ospredje svojih življenskih prioritet postavil preživljanje časa s svojo družino, kar je seveda tudi uspešno dokumentiral. Vse adrenalinske podvige, od deskanja na snegu, gorskega kolesarjenja, deskanja na valovih in rolkanja je z navdihom delil s svojima otrokoma Maxom in Emmo, ter ženo Nino. Hitro je postal inspiracija za družine in starše po vsem svetu in sinonim za kul snowboard očeta.
V znamenju ljubezni do Marka, njegova žena Nina zdaj z otroci prireja dogodke v njegovo čast in ker je Grilo večino svojega časa, ko ni letel skozi bele strmine na svojem snowboardu, preživljal na gorskem kolesu, uspešnemu Grilo’s skate dnevu, zdaj sledi tudi Grilo’s Bike Dan.

LETS RIDE IT THE WAY GRILO WOULD! #mgforever

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime