Še ne veste kam za zimske počitnice?

0
Veselje, ko se je šlo na "prave proge" (smučanje Sillian, Avstrija)

Verjetno si je že marsikdo do potankosti splaniral bližajoče se zimske počitnice. Za vse tiste, ki pa ste še “odprti” za ideje, pa vam Kamzmulcem ekipa priporoča kar 13 idej, ki so primerne tako za smučarje, vodne in morske užitkarje ali tiste, ki radi pobegnete nekam na toplo:)

Ideje za smučarske entuziaste

Smučanje v Sloveniji

Prednost slovenskih smučišč je vsekakor to, da ni prezahtevne logistike in se lahko tudi zjutraj, na lep dan odločite, kam greste. Pričakujte pa večjo gnečo kot ponekod v Avstriji.

Priporočamo (kliknite na spodnji link za več informacij o naših doživetjih in izkušnjah):

Booking.com
Eno izmed boljših družinskih smučišč, Kope

Smučanje v Avstriji

V Avstrijo vedno radi zaidemo na smučarski dan, vikend ali kar cel teden. Saj se slovenska smučišča (žal) še težko kosajo z njihovo infrastrukturo. In kar nekaj smučišč, primernih za celo družino, najdete nedaleč stran od meje.

Priporočamo (kliknite na spodnje linke za več informacij o naših doživetjih):

Booking.com
Gerlitzen je lahko izbira tudi za en dan

Ideje za vodne užitkarje

Včasih ni lepšega, kot čez okno opazovati sneg ter se namakati v toplem whirpolu:) Na lep sončen dan, pa še kakšen izlet v naravo narediti.

Priporočamo (kliknite na spodnje linke za več informacij o naših doživetjih):

Booking.com
Prenovljene Terme Olimia zagotovijo zabavo celi družini!
Notranji otroški bazen, Terme Tuhelj

Ali kot enodnevni izlet v številna notranja kopališča primerna za družine.

Ideje za 365 dni morske uživače

Tudi vaša družina sodi med celoletne odvisnike od morskega zraka? Vas že samo pogled na mirno morje spravi v boljšo voljo? Potem ne odlašajte in ga obiščite tudi pozimi.

Priporočamo (kliknite na spodnje linke za več informacij o naših doživetjih):

Booking.com
Hotel Amarin in morski zrak sta dobrodošla tudi pozimi

Ideje za odvisnike od 20 stopinj+

Če se v zimskih dneh večkrat zalotite, da razmišljate o peščeni plaži in toplemu soncu, potem je skok na toplo vsekakor za vas:)

Priporočamo (kliknite na spodnje linke za več informacij o naših doživetjih):

  • obisk enega od Kanarskih otokov, saj so nam tako finančno kot tudi časovno najbolj dostopni. Tam sicer ne boste doživeli tropskega raja, boste pa ujeli večno pomlad. Priporočamo Tenerife, Lanzarote ali Fuertaventuro.
  • Ena od destinacij, ki so primerne za enotedenske počitnice skozi celo leto je tudi Mallorca, ki privablja družine z ugodnim podnebjem, rajskimi plažami, turkiznim in čistim morjem, čudovitimi hribi, kanjoni, jamami in z zgodovinskimi objekti.
  • raj za ljubitelje aktivnega oddiha, lepih razgledov, čudovite narave, eksotičnega sadja, morskega življenja, večne pomladi, pohodnike, gorske kolesarje – vse to najdete na Madeiri. 
  • če vas misel na 2,5 urni let, brez časovne razlike, toplim morjem, družinsko ponudbo in z dostopnimi all inclusive paketi mami, obiščite Egipt. Priporočamo El Gouno ali Soma Bay.
Booking.com
Vulkan in palme v enem pogledu – lepota otoka Tenerife
Družinske počitnice na toplem, El Gouna

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki smo jih doživele jaz z mojo družino. Za več informacij o potovanju nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime