S- BOX: božično darilo za otroke, ki je nastalo iz ljubezni do ustvarjanja

0

Dragi starši in ostali, ki ste obkroženi z nadobudnimi svedrčki in svedrčicami! Če v kaj verjamem, sta to radovednost in kreativnost.Radovednost je tista, ki rojeva ideje, ustvarjalnost je tista, ki jih oživlja.
V šolah je prostora in časa za oboje bolj malo, je pa zato doma vedno priložnost, da spodbujamo in negujemo te iskrice otroškega potenciala.

S-BOX Paket, ustvarjeno iz otroške ljubezni do ustvarjanja

S-BOX PAKETKI so nastali iz ljubezni do ustvarjanja. Otroške ljubezni do ustvarjanja. In iz večletnih izkušenj iz raznih Svedralskih programov, kjer vidim, na lastne oči, kako dragocena je lastna izkušnja.

  • Izkušnja, kako stvari delujejo.
  • Izkušnja, da jim, čeprav so majhni, zaupamo tudi »ta velika« orodja.
  • Izkušnja, da zmorejo.
  • In nenazadnje izkušnja, da tudi oni prispevajo svetu, ki si ga delimo.
S-BOX Paket, ustvarjeno iz otroške ljubezni do ustvarjanja

Če ni treba, da vse pride iz trgovine, kaj vse bi lahko ustvarili sami? V paketkih za domače svedranje S-BOX niso zapakirani le materiali, orodja in video navodila za posamezen izdelek. Zapakirane so izkušnje, učenje in nenazadnje, veliko zabave.

Za v Decemberske košare in pod okrašene smrečice sem letos pripravil 3 izdelke:
1. Bager
2. Nogomet
3. Sef/Garaža
4. Sitotisk

S-BOX Paket, ustvarjeno iz otroške ljubezni do ustvarjanja

Več o paketkih lahko preberete na https://www.mojstersime.si/trgovina, kjer so paketki tudi že na voljo. Letos je povpraševanje veliko, zaloga pa je (letos še) omejena na moji 2 roki, zato hitro rezervirajte svoja darilca. Prvi paketki so že šli na pošto.

Naj bodo tedni pred prazniki čim bolj umirjeni in v duhu radovednosti in ustvarjalnosti.

Vaš, Sime