Rojstnodnevna zabava na interaktivnih WOOP! Fun walls za mulce in družine

0

Poznate recept za popolno praznovanje rojstnega dne? Za naše mulce je vsekakor: družba najboljših prijeteljev in prostor, kjer se lahko prosto (raz)gibajo in »znorijo«. Če pa rojstnevna aktivnost omogoča najbolj naravno in zato podporno gibanje, kot je plezanje, smo zadeli glavni dobitek.

Ne več tako novo doživetje v WOOP! Slovenija, so vsekakor WOOP! Fun walls (zabavne interaktivne stene), ki so del bogate rojstnodnevne ponudbe za otroke. V trampolin parku se nahajajo 3D interaktivne plezalne stene s kar 43 različnimi plezalnimi smermi in zabavnimi tekmovalnimi igrami ter parabolni tobogan. 

V WOOP! Fun walls za rojstni dan!

Naša mulka si je za svoj prehod v najstniška leta zaželela rojstnodnevne zabave na interaktivnih plezalnih stenah WOOP! Fun walls. Praznovanje, ki traja 2 h 15 min, je sestavljeno iz 30 minutnega začetnega zbiranja, druženja in informiranja o pravilih obnašanja na plezalnih stenah, čemur sledi 60 minutna top zabava na zabavnih stenah in 45 minutno druženje ob prigrizkih, rojstnodnevni torti in prosti zabavi.

Utrinki z najboljšje rojstnodnevne zabave v doooollgeeem življenju naše najstnice 🙂

Mulka se je preizkusila na eni zahtevnejših šlezalnih sten (glej desno)
Najbolj zabavno je plezanje v paru
Adrenalinsko plezanje na najviđji nebotičnik
Adrenalinska doživetja
Interaktivne zabavne stene
Top WOOP animatorji, ki so skrbeli tako za zabavo, kot tudi varnost otrok.

Fun walls je najnovejša WOOP! atrakcija, ki plezanje postavlja na popolnoma nov nivo. V kombinaciji z zabavo na trampolinih pa lahko sedaj otroci izberejo WOOP KOMBO.

Raziščite ostale rojstnodnevne možnosti praznovanj v WOOP! s klikom na spodnji banner ali povezavo TUKAJ.

WOOP! Fun walls zabava za celo družino

Že dva dni po rostnodnevni zabavi za otroke pa smo WOOP! Fun walls obiskali s celo družino. Mulke pravijo, da znamo biti včasih tudi starši zabavni. No, midva z očijem sva vsekakor uživala, kot otroka 🙂

Še več o WOOP Fun walls doživetju pa si preberite v našem članku Najbolj zabavna in adrenalinska WOOP! pridobitev: Fun walls.