Poznate ta počitniški raj?

0

Tu se otroci krasno zabavajo, starši pa si v miru odpočijejo. Da, Terme Dolenjske Toplice so idealna izbira za krajše družinske počitnice.

Blizu doma, a daleč od stresa

Hitro se znajdete v slikoviti, prijetni, zeleni dolini blizu gozdov Kočevskega Roga, daleč stran od mestnega vrveža. Hotel Balnea s termalnim kopališčem, tobogani, z velnesom in z odlično restavracijo nudi prav vse, kar potrebujete za udoben in sproščen oddih.

Zabava za otroke in sproščeno razvajanje za starše 

Plavanje, drsanje po vodnih toboganih in igre na gusarski ladji so zabavne, hkrati pa tudi  izjemno koristne dejavnosti za otroke. Krepijo motorične sposobnosti, mišice in samozavest, poleg tega pa nudijo priložnost za druženje in izboljšanje socialnih veščin.
Starša lahko uživata ob termalnih bazenih, v masažah, negah ali v romantični masažni kopeli, medtem ko otroke zabava prikupen Medo Tedo. Ob večerih pa prirejajo v hotelski kavarni tudi koncerte priznanih glasbenih umetnikov…

Narava in naravno, to je usmeritev za ambient, kulinariko in tretmaje v hotelu Balnea. (Foto: Terme Dolenjske Toplice)

Nova spoznanja in doživetja

Za starše in otroke so na voljo brezplačne vaje čuječnosti, ki pomagajo pri spopadanju z delovnim in družinskim vsakdanom. Potekajo v naravi, v gozdu ali ob vodi, v savnah, včasih pa tudi zvečer – v soju lune.

Otroci spoznavajo čuječnost in v družbi Meda Teda iščejo zaklad ter plešejo hip-hop.

Edinstveno doživetje v Termah Dolenjske Toplice – čuječnost za otroke

Zvoki pomirjajo in večajo osredotočenost. Tudi otroško. S pomočjo nežnih zvokov mladi izboljšujejo veščino čuječnosti, poleg tega pa aktivno sodelujejo in spoznavajo nenavadne inštrumente ter na koncu na njih tudi zaigrajo.
Zvočna pravljica je namenjena otrokom, starim od 3 do 8 let. Zgodbo spremljajo zvoki zanimivih in blagozvočnih inštrumentov: tibetanskih posod, oceanskega bobna, koshi zvončkov, dežne palice, kalimbe, gonga in ostali glasbil.
Zvočna kopel za otroke v starosti od 8 do 14 let pa je vrsta zvočne meditacije, med katero otroci čuječno prisluhnejo nevsakdanjim in pomirjajočim zvokom teh inštrumentov.

Aktivna doživetja v naravi

V okolici Dolenjskih Toplic so urejene sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti. Kolesa, tudi otroška in električna, si lahko izposodite v hotelu. Tam dobite tudi informacije, kam se podati na izlet in kaj si ogledati v bližini. Izbira je zelo pestra – od soteske Divjega potoka, dogodivščin na Krki s čolnom, supom ali raftom, spoznavanja skrivnostnega sveta človeške ribice in pustolovskega parka, pa do obiska čokoladnice, vinske kleti in zeliščarske kmetije.

Poletje se hitro približuje. Čim prej rezervirajte termin za svoj oddih. (Foto: Balnea Fun v Termah Dolenjske Toplice)

Terme Dolenjske Toplice / 08 20 50 300 / booking@terme-krka.eu