Poučno in nepozabno – MODRE AKTIVNE POČITNICE

0

Da se vaši nadobudni radovedneži med šolskimi počitnicami ne bodo dolgočasili in da boste vi brezskrbni, medtem ko boste v službi, bodo v sklopu Modre akademije za njih (in vas) organizirane Modre aktivne počitnice. Enotedenska druženja otrok, starih od 5 do 13 let, ki bodo dneve aktivno preživljali pod budnim očesom izkušenih mentorjev, bodo izvajana v juniju in juliju na OŠ Kašelj v Ljubljani.

Topli poletni dnevi bodo zaznamovani z aktivnostmi, ki jih otroci v šoli redko spoznajo v tolikšni meri, kot bi morda želeli. Glasba jih bo popeljala skozi čas, medtem ko jim bodo pisane barve in platna ter novi plesni koraki omogočili nov način samoizražanja. Spoznali se bodo z osnovnimi tabornimi veščinami in preživetjem v naravi, na kuharskem tečaju pa se bodo preizkusili v pripravi jedi in poskušali nove okuse sveta. Ves teden bo začinjen še z ogledom konjušnice in kupom športnih aktivnosti, ki mulčkov zagotovo ne bodo pustile oditi z odvečno energijo.

MODRE AKTIVNE POČITNICE

Počitnice bodo tako minile, kot bi trenil, otroci pa bodo domov odšli z novimi znanji, spoznanji, prijateljstvi, veščinami in polni sveže radovednosti.

Prihod otrok je ob 8. uri, sledijo zajtrk in aktivnosti po programu Modrih aktivnih počitnic. Ob 12. uri postrežemo kosilo oz. topel obrok, nato pa nadaljujemo z aktivnostmi do 15. ure, ko je čas za odhod domov. Otroci so v času aktivnosti razdeljeni v 3 starostne skupine po 10–15 otrok, tako lahko mentorja zagotavljata potreben nivo varnosti in vključenosti vseh udeležencev znotraj skupin. Vsak udeleženec prejme tekom aktivnosti tudi različne nagrade ter priznanja za uspešnost, majico Modrih aktivnih počitnic in spominsko darilo.

MODRE AKTIVNE POČITNICE
MODRE AKTIVNE POČITNICE

Modre aktivne počitnice se bodo izvajale 4 zaporedne tedne s pričetkom 27. junija. Termini izvedb so torej sledeči:

  1. termin: 27. 6.–1. 7.
  2. termin: 4. 7.–8. 7.
  3. termin: 11. 7.–15. 7.
  4. termin: 18. 7.–22. 7.

Vse informacije in prijavo na poučne in nepozabne Modre aktivne počitnice najdete na spletni strani https://www.modra-akademija.si/izobrazevanje/modre-aktivne-pocitnice/

Zaradi manjših skupin je število mest omejeno!