Pomagajte nam in Trkaju dopolniti spisek poletnih “Zmigi se z mulcem” idej

0
pot, ki vodi do slapa Nadiža v Tamarju

Tudi to poletje nabiramo nore, aktivne ideje za miganje z mulci. In tokrat nam pomaga večni optimist, raper pa tudi ambasador #miniMigimigi izziva Trkaj. Skupaj s Trkajem smo pripravili miniMigimigi izziv, ki vam prinaša 20 top idej za najboljše izlete tega poletja! Kako?

Delite ideje za poletne in osvežilne izlete / doživetja s počitnic, vikend oddihov ali dnevnih potepanj z nami in s Trkajem in nam pomagajte pri iskanju top destinacij, da bomo skupaj ustvarili »Zmigi se z mulcem« spisek idej.

Kako nam lahko pomagate?

  1. Na povezavi sprejmite #miniMigimigi izziv in takoj boste prejeli najnovejši Kamzmulcem e-vodič z 20 top poletnimi izleti z mulcem po Sloveniji.
  2. Nato pa z nami prek Facebooka ali Instagrama delite fotko z dopusta, izleta ali doživetja, povejte kje ste, kaj tam počnete in uporabite ime izziva – #miniMigimigi ali #migimigi.
  3. Vaše ideje bomo pridno beležili in nastal bo skupen spisek idej »Zmigi se z mulcem!«, ki ga boste prejeli po koncu izziva.

Da pa bo izziv popoln, vse sodelujoče čakajo top nagrade! Prva nagrada je družinski vikend oddih v Hišici na drevesu Chateau Ramšak. Kako smo se tam imeli mi, lahko preverite v prispevku KZM ocenjuje: Chateau Ramšak: izpolnjene sanje mulcev na drevesni hiški

Uresničene sanje mulca na drevesni hiški, Chateau Ramšak

Ste z nami? Gremo, akcija! Prijavite se TUKAJ

Objavo in sodelovanje pri projektu MigiMigi je popdprlo podjetje Adriatic Slovenica d.d.