Poletni ROBO KAMP za osnovnošolce v Ljubljani

0

Poletni robo kamp je doživetje robotike, športa in zabave za osnovnošolce. In za vse bralce Kam z mulcem imamo prav posebno ceno!

Gre že za tradicionalni 7. kamp v izvedbi Institute 4.0 – vodilne šole za robotiko, tehnologijo in programiranje pri nas.

Izberite katerikoli teden poletja in se udeležite kampa, ki poteka vsak dan, od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00. Med tem ko ste odrasli v službi oz. po drugih opravkih se otroci pod vodstvom učitelja spoprimejo z številnimi robotskimi in tehnološkimi izzivi. Vse to v majhnih skupinah do 12, tako da bomo postali prijatelji.

POSEBNA CENA ZA OBISKOVALCE PORTALA KAMZMULCEM – do 15.5.2024 v sporočilo (na strani s prijavo) zapiši kodo “KAMZMULCEM” in priznajo ti 20% popusta (280eur namesto 325eur!!!)

In, kaj nas bo razveselilo letošnje poletje?

Dnevi bodo tematsko obarvani. Vsak dan nas bo pričakala pol-pol kombinacija. Torej šport in robotika. Največ bo seveda sestavljanja in programiranja robotov. Vmes ti bomo postregli s kosilom 🙂

  • En dan bo posvečen elektriki in gradnji vezij.
  • Spet drug dan se bomo rokovali s 3d printerjem in 3d modeliranjem.
  • Najboljše izdelke bomo v petek predstavili staršem! Ostalo pa naj ostane skrivnost!

Učitelji robotike pa bodo odprti tudi za tvoje ideje! Že veš kakšnega robota boš zgradil/a?

” Všeč mi je, da samostojno in kreativno sestavljamo iz lego kock in da vedno sestavimo nekaj novega. Učitelji pa so zelo prijazni in spodbudni pri našem ustvarjanju.”              Erik, 11 let, udeleženec tečaja Lego Robotike