Poletna šola angleščine v središču Ljubljane vabi

1

Do poletja nas loči le še nekaj dni. Kot vsako leto, tudi letos na Britanski mednarodni šoli v Ljubljani za Vas pripravljajo BISL Poletno šolo, polno iger in zabave, ki bo potekala med 5. in 16. julijem 2021.

Vaš otrok bo lahko užival v neverjetnih poletnih dogodivščinah z otroci s celega sveta. Večina časa bo namenjenega igri, športu, kreativnosti na šolskem igrišču ter raziskovanju skritih kotičkov gozda v neposredni bližini šole.

ZAKAJ IZBRATI BISL POLETNO ŠOLO?

BISL poletna šola je idealna priložnost za vašega otroka, da osvoji nov nivo angleščine na povsem naraven in spontan način, med zabavo in druženjem s svojimi vrstniki.

Poleg individualnega pristopa bodo otroci deležni pristne mednarodne izkušnje, saj šolo obiskujejo otroci iz več kot 40 različnih držav. Vrednost kulturne raznolikosti je neprecenljiva za razvoj bogate otrokove osebnosti in svetovljanskega nazora.

Naj vas ne skrbi znanje angleščine, saj so mentorji BISL Poletne šole visoko kvalificirani zaposleni na Mednarodni Britanski šoli, ki bodo spodbujali ter podpirali vašega otroka pri učenju angleškega jezika.

V bogatem mednarodnem okolju ni presenetljivo, da številnim učencem angleščina ni materni jezik. Poglavitna prednost Britanske mednarodne šole je, da so učitelji materni govorci angleščine, zato je to zagotovo najboljša izobraževalna ustanova za učenje angleščine v Sloveniji. Pri učenju angleščine šola ponuja tudi intenzivno podporo (EAL – angleščina kot dodatni jezik), ki je vključena v učni načrt in vsem učencem omogoča dosego ciljev učnega načrta.

KAKO BO POTEKALA POLETNA ŠOLA?

V okviru Poletne šole bo večina časa namenjena igri, kreativnosti na šolskem igrišču ter raziskovanju skritih kotičkov gozda v neposredni bližini šole.

S pomočjo številnih projektov bodo otroci razvijali veščine sodelovanja in skupinskega dela ter se skupaj z vrstniki zabavali med kuhanjem, slikanjem, dramski igri ter različnih glasbenih dejavnostih, vse v angleško govorečem okolju.

Program bo zasnovan na enak način kot naš učni načrt. Le ta temelji na angleškem nacionalnem učnem načrtu in je še dodatno izboljšan s tematskim pristopom, kar pomeni da bo za vsak teden določena ‘tema tedna’. Vse aktivnosti se bodo nanašale na temo tedna, otrokom bodo dodeljene naloge, ki so ustrezne in primerne za različne starostne skupine.

Poletna šola bo potekala vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8:00 in 15:00.

Otroci bodo prejeli tudi zdravo malico, kosilo ter vse materiale iz programa.

 

 

 

 

 

KOMU JE NAMENJENA BISL POLETNA ŠOLA?

Vsi otroci stari med 3-11 let so dobrodošli, da se nam pridružijo, ne glede na to ali sicer obiskujejo Britansko šolo ali ne, saj je program prilagojen na način, da ustreza posameznim potrebam vseh udeležencev.

Otroci bodo razdeljeni v dve skupini, glede na starost. Prva skupina bo za otroke stare med 3-6 let, druga skupina za otroke stare med 7-11 let.

KJE?

BISL Poletna šola bo potekala na sedežu Britanske mednarodne šole v Ljubljani.

Dodatne športne dejavnosti bodo organizirane tudi v bližnjem športnem centru Ludus.

KAKO?

Ker je število mest omejeno, priporočamo, da čimprej rezervirate svoj termin.

Več informacij ter obrazec za prijavo najdete TUKAJ.