Podarjamo bon za TOP izdelke Amareen.si

0

Sodeluj v nagradni igri za darilni bon v vrednosti 30€, ki ga lahko poljubno koristite v spletni trgovini amareen.si, nam eni najljubših trgovin s praktičnimi in lepimi izdelki, ki nas spremljajo na poti.

Podarjamo 1 (en) darilni bon v vrednosti 30€, ki ga lahko zmagovale(ka) vnovči na spletni strani amareen.si.

Kateri so naši najljubši izdelki amareen.si?

 1. LCD tablica

Mi uporabljamo (enostavne različice) piši-riši-briši tablice že od nekje 2. leta. In ko smo našli tole LCD tablico pri Amareen.si, je bil to nujni nakup za naše mulce. Uporabno kjerkoli! V avtu, čakajoč na kosilo/ večejo v restavracijah, doma, pri babicah…Otroci lahko zbrišejo (večbarvno) sliko do 50.000x z baterijo, tablica pa je izredno lahka, praktična za na pot in za mulke tudi v čudoviti pastelno roza barvi. Za fante pa tudi v črni. Priporočamo!

LCD tablica za vse trenutke na poti, Amareen

2. Fotoaparat za predšolske mulce

Obisk evropske prestolnice, vikend izlet po Sloveniji ali večtedensko vandranje po oddaljenih kotičkih sveta – kjerkoli že smo, velikokrat skupaj lovimo trenutke in ustvarjamo spomine. Če imajo tudi vaši mulci željo po iskanju popotniških motivov in veselje ob fotografiranju, mu vsekakor priskrbite fotoaparat. Je tudi lepo in uporabno darilo za rojstni dan. Da pa smo našli prave fotoaparate za naše mulce smo prebrskali široko paleto ponudbe različnih proizvajalcev.

Za najmlajšo (3+) je top izbira otroški fotoaparat od Amareen.si z LCD zaslonom, okrasnim ovitkom in vrvico ter 30 zabavnimi foto-učinki.

Otroški fotoaparat (3+) Amareen.si

3. Otroški voki- toki

Nekaj novega na naših izletih. Zabaven in atraktiven multifunkcijski otroški voki-toki, ki je njuna skupna igrača za skrivalnice:), zvečer pa tudi varnostni pripomoček za starše – z voki-tokijem vsak čas poznate lokacijo otroka, s čimer mu povečate občutek varnosti, kadar ni blizu vas. Najdaljša razdalja med voki-tokijema je 3 km.

Voki toki, Amareen.si

4. Čudovita mehka vse sezonska oblekica Melody

Mehek in prijeten material- udobno in lepo za naše deklice na poti.

Obleka Melody po Sloveniji 🙂

Za naše bralce smo zagotovili tudi kodo, ki vam na vse 3 izdelke prinese 10% popust “KAMZMULCEM10“. 

KAKO DO NAGRADE?

 • Spremljaj naš Instagram profil in profil Amareen Slovenija ter sodeluj v nagradni igri, ki je objavljena dne 25. 5. 2022.
 • Pogoji za sodelovanje so navedeni v objavi, dne 25. 5. 2022, na Instagram profilu Kam z mulcem.
 • Prijave zbiramo do sobote, 28. 5. 2022 do 23.59 ure.

ŽREBANJE? Žrebanje bo v nedeljo, 29. 5. 2022 do 9. uri. Objava nagrajenca bo na Instagramu Kam z mulcem v nedeljo, 29. 5. 2022 do 12.00 ure. Nagrajenca bomo kontaktirali na izbran naslov. Nagrajenec bo nagrado dobil po pošti.

Pravila in pogoje nagradne igre si preberite spodaj v besedilu.

Podarjamo 1 (en) darilni bon v vrednosti 30€, ki ga lahko zmagovale(ka) vnovči na spletni strani amareen.si.

Pravila in pogoji nagradne igre

1. Organizator in izvajalec nagradne igre je spletna stran www.kamzmulcem.si (v nadaljevanju Organizator).

2. Podeljevalec nagrade je podjetje DALAS ONLINE d.o.o., Perkova ulica 17,
1230 Domžale.

Instagram ne sodeluje v nagradni igri in za njeno izvedbo v nobenem primeru ne odgovarja. / Acknowledgement that the promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Instagram.

3. Nagradna igra poteka na Instagram strani Kam z mulcem od 25. 5. 2022 do vključno 28. 5. 2022 do 23.59 ure.

4. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki:

 • izpolnjujejo pogoje, navedene pod objavo na Instagram strani Kam z mulcem, dne 25. 5. 2022,
 • so državljani Republike Slovenije in so stari 18 let ali več,
 • izpolnjujejo tukaj navedene pogoje sodelovanja.

V primeru, da je nagrajenec oseba, ki je mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri Organizatorju in Izvajalcu nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani.

5. Za sodelovanje v nagradnem žrebanju mora sodelujoči izpolnjevati pogoje, navedene pod objavo na Instagram strani Kam z mulcem, dne 25. 5. 2022.

Sodelujoči se strinja, da vabila in priporočila posreduje le tistim drugim osebam, od katerih ima soglasje za kontaktiranje. Sodelujoči prevzemajo polno odgovornost za posredovana elektronska sporočila in polno odgovarjajo za njegovo vsebino.

Organizator v nobeni obliki ne podpira pošiljanja nezaželene elektronske pošte. Kakršnokoli pošiljanje nezaželene pošte s strani tretjih oseb za namene promocije te nagradne igre je strogo prepovedano. Kršitelj za to dejanje nosi polno pravno odgovornost.

Organizator si na zahtevo državnih organov pridržuje pravico posredovati vse potrebne informacije v zvezi z osumljeno osebo oziroma dejanjem.

6. Prepovedana je uporaba kakršnihkoli računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli drugega, kar bi lahko motilo nagradno igro, jo onesposobilo, ji škodovalo ali omogočilo njeno zlorabo. Zaradi takšnega ravnanja so sodelujoči, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko izključeni iz sodelovanja v nagradni igri in ovadeni zaradi povzročitve škode.

7. Vsaka oseba lahko v nagradni igri sodeluje s samo enim Instagram profilom. V primeru, da se ugotovi, da je oseba sodelovala z več naslovi ali profili, ta oseba ni upravičena do nagrade.

8. Organizator ne prevzema odgovornosti za:

 • kakršnekoli posledice, ki bi jih morebitna zloraba nagradne igre in sistema za izvedbo nagradne igre lahko povzročila sodelujočim v nagradni igri in/ali tretji osebi,
 • nedelovanje storitve zaradi neznanja uporabe storitve,
 • nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo storitve,
 • kakršnekoli druge neželene posledice, ki bi jih sodelujoči imel zaradi sodelovanja v nagradni igri, v kolikor taka omejitev ni v nasprotju s prisilnimi predpisi.

9. Nagrajenec glavne nagrade v nagradni igri bo določen z naključnim žrebom, v katerem sodelujejo vsi sodelujoči, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje. Število zbranih listkov (komentarjev pod objavami) pomeni število listkov v bobnu za žreb. Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba ni mogoča.

Glavno žrebanje bo potekalo 29. 5. 2022 do 9.00. Nagrajenec bo objavljen na Instagram strani Kam z mulcem 29. 5. 2022 do 12.00 ure. 

10. Organizator bo nagrajence obvestil preko Instagram sporočila. Nagrajenec mora v 5 dneh od prejetja obvestila o nagradi na naslov Organizatorja pisno sporočiti, da se strinja s prevzemom nagrade.

Če se izžrebanec ne odzove ali v 5 dneh ne posreduje zgoraj naštetih podatkov in dokazil, izgubi pravico do prejema nagrade, nagrada pa se v tem primeru podeli novo izžrebani osebi.

Nagrajenec bo najkasneje v roku 10 dni po zaključku nagradne igre naveden tudi na spletni strani organizatorja.

Nagrade v nobenem primeru ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali zahtevati izplačila njene protivrednosti v denarju.

11. Organizator ne krije stroškov komunikacije po internetu in drugih stroškov, ki jih ima sodelujoči v nagradni igri s sodelovanjem v njej.

12. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če bi se s tem izognil zlorabi nagradne igre v škodo sodelujočih.

13. Vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov info@kamzmulcem.si.

14. Morebitne spore zaradi izvedbe nagradne igre ali v povezavi z njo rešuje pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

15. Varovanje podatkov

Organizator nagradne igre se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretjim osebam in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu s Splošno Evropsko uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Več o tem si lahko preberete v naših Splošnih pogojih in pravilih zasebnosti

Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator kot upravljavec osebnih podatkov podatke, ki jih je od njih pridobil, obdeluje izključno za naslednje namene:

 • izvedba nagradne igre v vseh vidikih,
 • obveščanje nagrajenca o rezultatu žrebanja,
 • objava imena in priimka nagrajenca na Facebook strani, kjer poteka nagradna igra in na tej spletni strani.
 • Podatki o nagrajencu se hranijo v skladu z Zakonom o davkih in davčnem postopku

Izvajalec bo podatke uporabljal za zgoraj navedene aktivnosti ter jih ne bo posredoval tretjim osebam. Izvajalec zbira podatke zgolj zato, da se izpolni namen nagradne igre. To je obvestitev prejemnikov nagrad ter njihovo podelitvijo. Ker vrednost nagrade presega 42 EUR čas hrambe zapisnika in drugih podatkov glede nagradne igre ureja Zakon o davkih in davčnem postopku.

16. Za tolmačenje posameznih členov teh pravil je pristojen izključno Organizator. Morebitne napake v izvedbi nagradne igre bo Organizator reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve teh pravil lahko Organizator razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.

17. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje in so v času nagradne igre na vpogled sodelujočim v nagradni igri. Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

18. Preklic sodelovanja
Sodelujoči lahko kadarkoli v času trajanja nagradne igre prekliče svoje sodelovanje v nagradni igri, tako da pošlje sporočilo na e-poštni naslov info@kamzmulcem.si. Sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je oseba sodelovala v nagradni igri. Po prejemu tega sporočila bo sodelujoči izključen iz žreba.

19. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije se rešujejo prek elektronskega naslova info@kamzmulcem.si. V primeru utemeljenih pritožb se Organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence.

20. Ostalo
S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoči strinja z vsemi zgoraj naštetimi pravili in pogoji.

V Ljubljani, 25.5.2022

Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime