Podarite (si) družinski vodnik Kam z mulcem po Sloveniji

3

Ekipa popotniško – izletniškega portala Kamzmulcem.si je lansko jesen, na povabilo založbe Mladinska knjiga, izdala svoj prvi družinski vodnik “Kam z mulcem po Sloveniji”, v katerem je zbranih kar 62 izletov in doživetij po Sloveniji, ki bodo družinam v teh časih še v večjo pomoč pri izbiri vikend izletov ali počitniških družinskih doživetij. Sedaj si svoj vodnik lahko naročite tudi pri nas!

Družinski vodnik “Kam z mulcem po Sloveniji” lahko zdaj naročite tudi pri pri nas! 

Preprosto nam pišite na naš email naslov info@kamzmulcem.si, pripišite vaše kontaktne podatke in knjigo vam pošljemo po pošti.

  • Cena knjige: 29,99 eur

  • Poštnina: 2,89 eur (cenik Pošta Slovenije)

Podarite vodnik sebi, svoji družini ali kot darilo prijatelju

Prvi družinski vodnik “Kam z mulcem po Sloveniji”

V naši prvi knjigi “Kam z mulcem po Sloveniji” se z idejami omejimo na našo prelepo domovino in bogato ponudbo za otroke. Priročnik tako vsebuje opise 62 izletov in doživetij z otroki (in psi), ki nas popeljejo v vse slovenske regije. Gre za popoln družinski vodnik, ne glede na čas, ki vam je na voljo, vremenske razmere ali letni čas. Prepričane smo, da bo prav vsak med vami našel pravo idejo zase. Do marsikatere lokacije lahko dostopate tudi z vlakom, avtobusom, včasih celo peš.

Vsak opis je opremljen s seznamom ključnih informacij, ki so staršem v pomoč pri odločitvi, kam se odpraviti, z namigi, kaj na lokaciji doživeti, zakaj priporočamo izbrano destinacijo, ter seveda s fotografijami, ki vam bodo poskušale približati doživetje. Če iščete nove dogodivščine, bo ta zbirka izletov zagotovo vaš zvesti sopotnik na poti, v previjalni torbi ali otroškem nahrbtniku. S tem vas želimo, dragi starši, spodbuditi, da bi se z otroki večkrat odpravili ven. Nič ne bo zanje boljša popotnica za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti.

Utrinek iz uradnega dogodka ob izzidu knjige, 24.9.2019 v Mladinska knjiga Konzorcij

Ideja za knjigo je nastala na podlagi številnih pozitivnih odzivov, vas bralcev, na naš spletni portal www.kamzmulcem.si. Mnogo izletov ali doživetij je napisanih tudi s strani gostujočih piscev in nekaj njih je vključenih tudi v naš prvi vodnik. Za podporo, branje ter soustvarjanje vsebine, se iskreno zahvaljujemo vsakemu posamezniku.