Počitniško doživetje za otroke: nogometni golf – footballgolf

0

Pošteno smo že zakorakali v poletje, počitnice so v polnem zagonu, zato ponujamo popolno idejo za aktivno preživljanje družinskega prostega časa v naravi.

Kaj dobimo, če združimo golf in nogomet?  Nogometni golf – footballgolf.

Kaj je nogometni golf?

Nogometni golf je mešanica nogometa, golfa in minigolfa. Ta zabaven šport prihaja iz Skandinavije, kjer so pred približno 15 leti odprli prvi igrišče za nogometni golf. Danes je ta šport postal zelo priljubljen po vsem svetu. Žoga se brca po igrišču z 18 luknjami, ki jo je potrebno spraviti v luknjo s čim manj udarci. Naše igrišče pokriva igralno površino okoli 33.000 kvadratnih metrov. Proge so dolge od 50 do 130 metrov, skupna razdalja vseh 18 prog je približno 1800 m.

Nogometni golf – footballgolf, Nogometni golf Ljubljana

Za koga je primeren nogometni golf?

V igranju nogometnega golfa bodo še posebej uživale družine.  Pri nas bodo doživeli mnogo več, kot samo brcanje žoge. Ob ptičjem petju se bodo z žogami podali na travnato progo, premagovali bodo ravno prav zahtevne različne ovire, žoga pa se bo kar sama odkotalila do lukenj z zastavicami. Starši bodo ob igranju v naravi pozabili na vsakdanje skrbi, prebudili otroka v sebi, otroci pa bodo uživali v družinskem povezovanju, tekmovanju, zaradi visoke trave, ki obdaja lične proge, pa se bodo počutili kot v labirintu, kar samo še pripomore k razigranemu doživetju.

Nogometni golf – footballgolf, Nogometni golf Ljubljana

Kje vas čaka zabava nogometnega golfa?

Nogometni golf Ljubljana ponuja prvovrstno dvourno zabavo v sproščujočem okolju na obrobju Ljubljane, le streljaj stran od živahnega BTC-ja, pa tudi spotoma se lahko ustavite na izletu do morja (iz Štajerske ravno na pol poti), do Bleda in do marsikatere druge destinacije.

Lokacija: Nogometni golf Ljubljana, Šmartinska cesta, 1260 Ljubljana Polje

Spletna stran: https://www.nogometnigolf.si/

Nogometni golf – footballgolf, Nogometni golf Ljubljana

Dodatna ponudba

Po končani igri nogometnega golfa se bodo lahko preizkusili še v igranju nogometnega biljarda na travi ali pa se na mirnem, senčnem Letnem vrtu osvežili s hladno pijačo in poklepetali o odigrani igri.

Otroci lahko pripeljejo svoje prijatelje na praznovanje rojstnega dne z animatorjem. Medtem, ko se oni zabavajo z igranjem nogometnega golfa, iskanjem skritega zaklada ali ustvarjanjem z barvami, lahko starši ta čas izkoristijo za oddih na Letnem vrtu.

Užitki na letnem vrtu, Nogometni golf Ljubljana

Več informacij o ponudbi najdete tukaj.

 

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime