4 razlogi, zakaj peljati mulca na knjižni sejem (odprt do nedelje)

0

V  Cankarjevem domu v Ljubljani se je pričel vsakoletni Slovenski knjižni sejem, ki bo potekal do nedelje, 1. 12. 2019. Če imate čas, odpeljite mulce med knjige, saj tam v času na sejmu pripravljajo veliko aktivnosti za njih.

Vstop je brezplačen. Nekateri dogodki so za doplačilo in rezervacijo. Program najdete tukaj.

Kdaj:

TO, 26. novembra, od 12. do 20. ure
SR, 27. novembra, od 9. do 20. ure
ČE, 28. novembra, od 9. do 20. ure
PE, 29. novembra, od 9. do 22. ure
SO, 30. novembra, od 9. do 22. ure
NE, 1. decembra, od 9. do 18. ure

Lani smo z mulcem prvič obiskali knjižni sejem in spodaj so razlogi, zakaj menimo, da je knjižni sejem primeren za tako mlajše kot tudi starejše mulce.

1. V času knjižnega sejma poteka Cicifest, ki tudi letos pripreja 5 dni zabavnih dogodkov za otroke in družine. Program Cicifest vsebuje različne kreativne delavnice za mulce in gledališke predstave. Letos se bodo mulci lahko srečali z živalmi kot so pajkovci in leopardji gekon, izdelovali vazice iz odpadnega materiala, gradili fantazijske zgradbe in še in še.  Pester program za otroke na Cicifestu si po dnevih oglejte tukaj. Aktivnosti potekajo v dopoldanskem in popoldanskem času.

2. Kupite knjige po dostopnejših cenah
Veliko ali pa večina razstavljavcev na sejmu ponuja ugodonosti ob nakupu knjig na njihovem štantu. Lani smo kupili otroške knjige tudi za par evrov. Nač mulc je na sejmu z veseljem listal po knjigicah in se po tem odločil za dve. Kamzmulcem je zavas pripravil tudi seznam najbolj priljubljenih otroških knjig, ki si ga lahko ogledate tukaj.

3. Organizirani so kotički za otroke, kjer otroci lahko ustvarjajo
Nekateri od razstavljacev na svojih razstavnih prostorih postavijo kotičke za otroke, kjer otroci lahko ustvarjajo pod njihovim  nadzorom. Nekateri celo delijo manjša darilca za otroke kot so baloni, revije za otroke itd.

4. Super aktivnost, ko je zunaj slabo vreme
Knjižni sejem poteka le enkrat na leto, zato je le ta teden priložnost za malce bolj drugačno aktivnost z mulcem.

Seznam najbolj priljubljenih otroških knjig

Zgornji opisi in informacije so vtisi in dejstva, ki sem jih doživela z mojo družino. Za več informacij mi lahko pišete na: info@kamzmulcem.si.

Sem mama triletniku, žena 33-letniku, sestra, hči, prijateljica, ustanoviteljica start-upa in popotnica. Moja družina praktično živi v torbah, saj se vsak mesec seli iz doma v Ljubljani v dom v Maastrichtu na Nizozemskem, no skoraj vsaj mesec.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite vaš komentar
Prosim vpišite vaš ime