Otroci, na pomoč! Pomagajte rešiti božično-novoletne praznike!

0

Lepo vabljeni na že tretjo edicijo Božičkovega gaja, ki v Orehovem gaju zdaj že tradicionalno poteka vse dni med Božičem in Novim letom.

Letošnji Božičkov gaj so organizatorji nadgradili s popolnoma novim konceptom, pri tem pa vse otroke prosijo za pomoč, skupaj moramo rešiti božično-novoletne praznike.

V Orehovem gaju se je namreč zgodilo nekaj nezaslišanega! V Božičkovo delavnico za Slovenijo, ki se nahaja v Orehovem gaju, so vdrli zlobni škrati! Ukradli so spisek s seznamom vseh slovenskih otrok, ki so prejeli darila. Pa še glavnega božičkovega škrata so zaprli!
Otroke in njihove družine vabijo, da pomagate rešiti škrata in poiskati seznam obdarovancev, saj bodo sicer letošnji božično-novoletni prazniki za vedno pokvarjeni!

Oglejte si, kaj je naredil zlobni škrat v Božičkovem gaju

In kaj vam bo povedal Božiček…

In kako bo potekala družinska pustolovščina reševanja božično novoletnih praznikov?

V skupinah (do maksimalno 20 otrok) se bomo odpravili na sprehod po Orehovem gaju in skupaj reševali uganke ter izzive, dokler ne najdemo ukradenega seznama, rešimo škrata in skupaj poskrbimo, da bodo božično-novoletni prazniki taki, kot morajo biti.

Program bo potekal v zaprtih prostorih in pod nadstreški in bo izveden v vsakem vremenu, saj praznike pač moramo rešiti, glavnega škrata pa tudi.

Pustolovščina je najbolj primerna za otroke v starosti od 4 do 9 let, dolgčas pa ne bo niti najstnikom. Za otroke do 6. leta starosti je spremljevalec obvezen. Starši oziroma skrbniki ste del zgodbe in boste pomagali reševati izzive, zato ste na Božičkov gaj zelo lepo vabljeni tudi vi in ne le vaši otroci 🙂

Za hrano, pijačo in božično vzdušje bo seveda poskrbljeno.

Priporočamo, da si čimprej TUKAJ rezervirate prosti termin, da vam slučajno ne bo ušel.

 

Prispevek je oglasno sporočilo MICE d.o.o. o dogodku Božičkovem gaju. Za več informacij nam lahko pišete na: info@kamzmulcem.si ali v komentar.