Oskar odkriva svet: Igriva doživetja, ki zbližujejo celo družino

0

Starši ste se zagotovo že neštetokrat znašli pred situacijo, ko ste morali pobrskati globoko po spominu ali po spletu, da bi našli primerno igrico ali aktivnost, ki bo vaše otroke navdušila in vam hkrati omogočila, da z njimi preživite kakovosten čas? Raziskovanje lahko vzame kar nekaj časa, priprava na igralne urice tudi, medtem ko uspeh, da bo igrica vašemu otroku všeč, ni zagotovljena.

Oskar odkriva svet

Zato vam predstavljamo Oskar odkriva svet. Serija dragocenih igrivih doživetij, kjer v družbi staršev  mali raziskovalci postajajo veliki poznavalci! To je zabaven in poučen interaktivni paket izdelkov za otroke od 3-7 let s programom za starše, da na zabaven način preko igre kakovostno preživljate čas s svojim otrokom.

Na potovanju z Oskar odkriva svet v naročniškem načrtu lahko izkusimo prvinski čar potovanja v neznano, saj vas bomo z vsako poslano škatlo (na vsaka 2 meseca) malce presenetili in zbudili avanturističnega duha v vaši družini. V prvem letu bomo obiskali vseh 7 celin našega planeta skozi 6 raziskovalnih škatel. Vsaka škatla je sestavljena iz najmanj 8 različnih elementov, kot so: potopis po izbrani destinaciji, zemljevid, nalepke, različne družabne igre, predloge in pripomočki za ustvarjanje Vsi elementi so med seboj povezani ter se vežejo na obravnavano destinacijo.

Oskar odkriva svet

Poleg raziskovalno-igralne vsebine za otroke, vsebuje paket še set zanimivih razvojnih dejstev ter informacij za starše. Starši boste tako lahko povsem enostavno razumeli, kateri pozitivnih funkcije namenjena določena igra, kako otroku preko igre pomagati pri pozitivnem razvoju kognitivnih sposobnosti in na koncu kaj vse pričakovati od otroka v razvojni fazi 3-7 let.

In zakaj Oskar odkriva ravno svet? Tematika potovanj namreč znanstveno potrjeno pozitivno vpliva na razvoj čustvene inteligence ter kreativnega razmišljanja pri otrocih. Dosedanji uporabniki so si enotni. Tako otroci kot starši obožujejo Oskarja in z njim zelo radi spoznavajo svet.

Oskar odkriva svet

Zato spoznajte tudi sami raziskovalno in zabavno škatla za razvoj otrok, izobraževanje staršev in povezanost cele družine. Obiščite nas na www.oskarodkrivasvet.si.